12 jun 2023

Alleen maar motors - bloghop Stempelschatten - Moderne Mannen!Welkom vandaag bij de Bloghop van de Stempel Schatten. Een bloghop voor alle “verborgen en Vergeten” pareltjes die Stampin’Up! heeft. Met uiteraard elke maand een thema of onderwerp. Sommige sets zijn zo geweldig, maar zie je helaas veels te weinig…. en daar willen we uiteraard iets aan doen. 

Moderne Mannen!

Het thema van vandaag is, hoe kan het ook anders met Vaderdag voor de deur, Moderne Mannen.
Het was even zoeken in mijn verzameling stempels, de enige set die ik heb, is dus de set met Motors. Ach de moderne man houdt toch ook van een klassieker toch?

Legendary Ride

Nu is dit misschien niet echt modern… zeker niet als je een oude motor ziet… maar heb er wel een moderne kaart mee proberen te maken…. was inderdaad proberen… want het ging deze keer niet zonder problemen.

Uiteindelijk is dit het geworden….De motor uit de stansset heb ik 3 keer gestanst. 1x uit Lost Lagoon, 1x uit Basic Black, en 1x uit More Dazzle specialty Paper, de Champangne kleur. Dit om het chroom van de motor te imiteren.

Daarna flink liggen te knippen en plakken om tot bovenstaand effect uit te komen. Moet zeggen, dat ik deze zo wel erg gaaf vind. Verder de kaart erg rustig gehouden, om deze motor echt te laten shinen. 🙂

De achtergrond achter de motor is een stempel uit de set Sweetest Cherries ( het leuke structuurtje van de kersenmand. 😉 ) Dit heel lichtjes en rommelig met witte inkt gestempeld.

En de sterretjes, die ik als embellishments gebruikt heb, komen uit de stansenset Sentiment Silhouettes dies. Dit was behoorlijk zoeken… want kleine embellishments die bij een motor passen.. tja….

Wil je nog meer leuke voorbeelden en ideeën zien? Hieronder zie je het lijstje van alle leuke voorbeelden. Ga er zeker een kijkje nemen voor meer inspiratie.

Dank je wel voor het langskomen op mijn blog. Uiteraard vind ik het super leuk als je een berichtje achterlaat.

Gebruikte materialen

Hieronder zie je de materialen die ik gebruikt heb. Heb je interesse, laat het me weten, en ik bestel het graag voor je mee.

StempelsSweetest Cherries, Sending Smiles
InktMemento Black, Pool Party, Craft Stampin’inkt White
CardstockCrumb Cake, Pool Party, Lost Lagoon, Basic Black, Basic White
StansenLegendary Ride dies, Sentiment Silhouettes dies,
DSPMore Dazzle specialty Paper

Geen opmerkingen :

Een reactie posten