10 jul 2023

You did it! - Bloghop Stempelschatten - Woelig Water!Welkom vandaag bij de Bloghop van de Stempel Schatten. Een bloghop voor alle “verborgen en Vergeten” pareltjes die Stampin’Up! heeft. Met uiteraard elke maand een thema of onderwerp. Sommige sets zijn zo geweldig, maar zie je helaas veels te weinig…. en daar willen we uiteraard iets aan doen. 

Woelig Water!

Het thema van vandaag is, passend water. Als er iets is waar ik absoluut niets mee heb, is alles water gerelateerd… was dus deze keer echt zoeken naar bijpassende stempels…

Uiteindelijk heb ik wel een combinatie gevonden… gelukkig maar. En ik moet zeggen, ben ook blij dat het precies zo geworden is, wat ik in mijn hoofd had.Ik ben dus begonnen met de stempel Rays of Light. Deze heb ik op een stuk Basic White met Balmy Blue inkt gestempeld. En op een klein stukje van 5,5 x 9,5 cm Basic White en Daffodil Delight inkt gestempeld.

De gele versie, heb ik aan de onderkant nog oranje en roze inkt gesponsd, zo lijkt het net een zonsondergang. Het kleinere gele deel zit met foamtape op de kaart. Geprobeerd om de stralen zo goed mogelijk door te laten lopen.

Voor de golven, heb ik een niet zo voor de hand liggende stans gebruikt, Basic Borders dies. Want zoals je ziet, zit er geen water/golven rand in… maar als je de wolken stans omdraait… dan komt er ineens een golf tevoorschijn. 😉 Zo heb ik 3 golven gestanst, en ze in 2 kleuren blauw gesponsd.


Deze golven zitten ook met dimensionals op de kaart geplakt.

Als laatste het bootje geponst uit Basic Black cardstock, net als een vogel uit de stansenset Waves. ( deze heb ik ooit eens gestanst gekregen van een vriendin… ) Die paste hier perfect bij. Een tekst uit de stempelset By my Side, past hier perfect bij.

Ben heel benieuwd wat jullie van mijn geïmproviseerde zeekaart vinden… Hebben jullie ook een keertje zo te werk moeten gaan voor een kaartje?

Wil je nog meer leuke voorbeelden en ideeën zien? Hieronder zie je het lijstje van alle leuke voorbeelden. Ga er zeker een kijkje nemen voor meer inspiratie.

Dank je wel voor het langskomen op mijn blog. Uiteraard vind ik het super leuk als je een berichtje achterlaat.

Gebruikte materialen

Hieronder zie je de materialen die ik gebruikt heb. Heb je interesse, laat het me weten, en ik bestel het graag voor je mee.

StempelsRays of Light, By my Side
InktMemento Black, Balmy Blue, Tahitian Tide, Daffodil Delight, Crushed Curry, Pumpkin Pie, Melon Mambo
CardstockBasic White, Basic Black
PonsenSailboat Builder
StansenBasic Borders dies ( golven) , Waves dies ( vogel)

Geen opmerkingen :

Een reactie posten