13 nov 2023

Hey There….- Bloghop Stempelschatten - Verborgen vakje!


Welkom vandaag bij de Bloghop van de Stempel Schatten. Een bloghop voor alle “verborgen en Vergeten” pareltjes die Stampin’Up! heeft. Met uiteraard elke maand een thema of onderwerp. Sommige sets zijn zo geweldig, maar zie je helaas veels te weinig…. en daar willen we uiteraard iets aan doen. 

Verborgen-Vakje!

Vandaag weer eens een soort of pop up kaart gemaakt. Want ja, er moest een verborgen vakje in de kaart verwerkt worden.
Als de kaart nog zo goed als dicht zit, zie je niet dat er nog wat leuks tevoorschijn komt, als je de kaart helemaal open maakt.Pas als je de kaart helemaal open maakt, komen er ineens een paar bloemetjes tevoorschijn. Maar niet alleen bloemetjes.. er zit ook nog een lekker Milka chocolaatje tussen.En in de kaart zelf, nog een lekker theetje.. dus je hebt gelijk een leuk gezellig cadeautje. Want wat is er nu niet lekkerder met dit weer… een kopje thee, met een lekker chocolaatje erbij.

Voor deze kaart wilde ik eens mooi dessinpapier gebruiken.. die ik al een hele tijd in huis had, maar nog niets mee gemaakt had. Dit Masterfully Made DSP zie je bijna nergens, maar is zo ontzettend mooi van kleur. Wel redelijk druk.. maar als je het combineert met cardstock, kun je er toch wel iets heel moois mee maken, dacht ik zo.

Dit in combinatie met die leuke stempelset Petal Park en de bijpassende pons, heb je toch wel een leuke combinatie.

Inspiratie

Wil je nog meer leuke voorbeelden en ideeën zien? Hieronder zie je het lijstje van alle leuke voorbeelden. Ga er zeker een kijkje nemen voor meer inspiratie.

Dank je wel voor het langskomen op mijn blog. Uiteraard vind ik het super leuk als je een berichtje achterlaat.

Gebruikte materialen

Hieronder zie je de materialen die ik gebruikt heb. Heb je interesse, laat het me weten, en ik bestel het graag voor je mee.

StempelsPetal Park, Charming Sentiments
InktBerry Burst, Memento Black ink, Crumb Cake, Fresh Freesia
CardstockBerry Burst, Night of Navy, Basic White, Crumb Cake, Fresh Freesia
PonsenPetal Park
StansenStylish Shapes, Taylor Made Tags
DSPMasterfully Made
OverigLinen Tread, Blending Brush

Geen opmerkingen :

Een reactie posten