13 feb 2023

Sweet Friend - bloghop Stempel Schatten - Ik-vind-je-lief!Welkom vandaag bij de Bloghop van de Stempel Schatten. Een bloghop voor alle “verborgen en Vergeten” pareltjes die Stampin’Up! heeft. Met uiteraard elke maand een thema of onderwerp. Sommige sets zijn zo geweldig, maar zie je helaas veels te weinig…. en daar willen we uiteraard iets aan doen. 

Deze maand, hoe kan het ook anders in Februari, met als onderwerp Ik vind je lief! Dit kun je natuurlijk op verschillende manieren opvatten. Ik zelf ben aan de slag gegaan met een kaartje voor een lieve vriendin die wel een lief kaartje verdiend heeft.

By My SideEn uiteraard heb ik een stempelset gebruikt, die je wel heel erg weinig ziet, en nog wel zo schattig is.
By My Side
Hieronder zie je nogmaals alle stempels in deze set. Ook dat hondje…. helemaal cute.Uitleg kaart

De kaart zelf heb ik heel eenvoudig gehouden, door een deel van de achtergrond eerst met de blending brush te kleuren. Uiteraard had ik wel de onder en zijkanten afgeplakt, om wel een mooi wit randje te houden.

Nadat ik tevreden was heb ik het stempeltje uit de set Vlinderliefde met de driehoekjes wat structuur aangebracht. Zowel donker als wat lichter ( 1e en 2e generatie stempelen… dus overnieuw stempelen zonder overnieuw te beinkten. )

Het meisje is eerst ingekleurd met de Blends, en voor wat meer diepte en accenten heb ik de watercolor potloden en een blender pen gebruikt. Hierna gewoon rondom uitknippen.

Om de kaart toch niet te plat te houden, heb ik een paar banners uitgestanst uit de Stylish Shapes dies. Hierop met de dimensionals het meisje aangebracht.
Juist door het gebruik met de dimensionals, komt de kaart meer tot leven. Zeker als het verder een eenvoudige kaart is.

Maar omdat ik het nog een beetje kaal vond, heb ik het vogeltje nog 2x gestempeld, uitgeknipt, en deze op de kaart geplakt.

Zo zie je maar, dat je met een beetje creatief de stempel gebruiken, je toch een super leuke kaart krijgt.

Inspiratie

Wil je nog meer leuke voorbeelden en ideeën zien? Hieronder zie je het lijstje van alle leuke voorbeelden. Ga er zeker een kijkje nemen voor meer inspiratie.


Blog Hop Index

Dank je wel voor het langskomen op mijn blog. Uiteraard vind ik het super leuk als je een berichtje achterlaat.

Gebruikte materialen

Hieronder zie je de materialen die ik gebruikt heb. Heb je interesse, laat het me weten, en ik bestel het graag voor je mee.

StempelsBy My Side, Vlinderliefde
InktStazon Jet Black, Balmy Blue
CardstockBalmy Blue, Crumb Cake, Basic White
StansenStylish Shapes dies
OverigStampin Blends, Watercolor potloden, Blender pen, Blending Brush

Geen opmerkingen :

Een reactie posten