7 feb 2023

Amazing....

Vandaag eens een kaartje gemaakt met een kleur die ik bijna nooit gebruik, paars.
maar ja, deze kleur past gewoon super goed bij een hortensia.. dus de keus was toch snel gemaakt. En moet zeggen… vind het nog leuk ook nog. 🙂Het idee van deze kaart zag ik bij Penny Black voorbij komen. Uiteraard wilde ik dit ook wel eens uit proberen, zonder zo’n speciale stans te gebruiken. Dus heb gewoon de stans Amazing gebruikt. Alleen deze maar half uitgestanst. Zodat de onderkant nog aan de kaart vast blijft zitten. Partial Die cutting dus. ( hier zijn wel filmpjes van te vinden op YouTube )

En voordat het witte stuk cardstock op de basiskaart geplakt is, heb ik de achtergrond nog even wat donkerder gemaakt met inkt. Zo steekt het nog meer af.

Dank je wel voor het langskomen op mijn blog. Uiteraard vind ik het super leuk als je een berichtje achterlaat.

Gebruikte materialen

Hieronder zie je de materialen die ik gebruikt heb. Heb je interesse, laat het me weten, en ik bestel het graag voor je mee.

StempelsHemelse Hortensia, Nuts about Squirrels ( tekst Birthday)
InktGorgeous Grape, Highland Heather, Old Olive Versamark, Stazon Jet Black
CardstockGorgeous Grape, Highland Heather, watercolor paper
StansenAmazing Thanks, Hydrangea Dies
Overigzwart embossingpoeder, Blending Brush

Geen opmerkingen :

Een reactie posten