2 feb 2023

Best Wishes

En vandaag het 2e kaartje met vlinders. Deze keer heb ik de set Vlinderliefde gebruikt. Deze is toch ook superleuk, en nog wel met Nederlandse teksten erbij. Voor deze kaart heb ik alleen maar de vlinder gebruikt, met de bijpassende stansen. Heb er juist een tekst uit een andere set bij gebruikt, dat vond ik hier beter passen.Voor deze heb ik een Hotfoil achtergrond gemaakt met een blauwe metallic chevron. Supergaaf, zeker als je de kaart een beetje in het licht houdt, dan glimt het lekker.


 Hier zie je juist die blauwe metallic gloed. Gewoon super gaaf!

Maar omdat ik een witte achtergrond toch wel erg wit vond, heb ik er met inkt toch kleur aangebracht. Uiteraard ook nog een beetje structuur met de intussen bekende stempel uit de Quiet Meadow set.

De rest wijst zich eigenlijk vanzelf… een extra vlinder stansje, en een paar geponste vlindertjes maken het verder compleet.

Dank je wel voor het langskomen op mijn blog. Uiteraard vind ik het super leuk als je een berichtje achterlaat.

Gebruikte materialen

Hieronder zie je de materialen die ik gebruikt heb. Heb je interesse, laat het me weten, en ik bestel het graag voor je mee.

StempelsVlinderliefde, Happiness Abounds, Quiet Meadow
InktStarry Sky, Early Espresso, Balmy Blue, Stazon Jet Black
Cardstockwatercolor paper, Basic White, Balmy Blue, Starry Sky
StansenBuild a Butterfly
PonsenButterfly Duet Pons ( R)
OverigBlending Brushes, zwart touw

Geen opmerkingen :

Een reactie posten