31 jan 2023

Wishing you…

Ik had zin in vlinders deze week. Dus ben met 2 verschillende stempelsets aan de slag gegaan.

Vandaag met die leuke Butterfly Brilliance stempelset.Voor de achtergrond heb ik eerst met de blending brush 3 kleuren aangebracht. Rood, geel en blauw. Doordat deze kleuren ook goed mengen, krijg je mooie kleurovergangen. Zoals groen, oranje en paars. Tenslotte in dezelfde kleuren mijn favoriete achtergrondstempel met tekst lichtjes gestempeld. Zo krijg je net wat meer structuur in de achtergrond. En omdat ik vond dat de stempelset Pretty Medallion wat meer aandacht nodig heeft. Heb ik die er overheen gestempeld in het bruin.

de vlinders heb ik ook gekleurd met de blending brushes. En bewust ook hier wat kleuren gemengd. Zo passen ze perfect op de kaart.

Dank je wel voor het langskomen op mijn blog. Uiteraard vind ik het super leuk als je een berichtje achterlaat.

Gebruikte materialen

Hieronder zie je de materialen die ik gebruikt heb. Heb je interesse, laat het me weten, en ik bestel het graag voor je mee.

StempelsButterfly Brilliance, Quiet Meadow, Charming Sentiments, Pretty Medallion
InktEarly Espresso, Daffodil Delight, Real Red, Tahitian Tide, Stazon Jet Black
CardstockCrumb Cake, Early Espresso, Basic White, Watercolor Paper
StansenBriljant Wings
OverigBlending Brushes, Stamparatus of ander stempelplatform

Geen opmerkingen :

Een reactie posten