25 mei 2022

Stempelschatten bloghop - Iets te vierenWelkom vandaag bij de Bloghop van de groep Stempel Schatten. Een bloghop voor alle “verborgen en Vergeten” schatten die Stampin’Up! heeft. Met uiteraard elke maand een thema of onderwerp. Sommige sets zijn zo geweldig, maar zie je helaas veels te weinig…. en daar willen we uiteraard iets aan doen. 🙂

Iets te vieren

Vandaag gaan we iets vieren… en omdat we wel heel vaak een verjaardagskaartje nodig hebben, ben ik hiermee aan de slag gegaan. De stempelsets die ik nu gebruikt heb zijn ook echte pareltjes… al zeg ik het zelf. Want ja, die eekhoorntjes uit de set Nuts about Squirrels blijven toch ontzettend leuk.. en echt niet alleen in de herfst toch? En mijn tweede pareltje is de set Stitchery. Daar kun je niet alleen leuke randjes mee stempelen maar ook een complete achtergrond.


Voor deze kaart heb ik ook nog een banner uitgesneden, eerst in Basic White cardstock, en een iets grotere uit Melon Mambo cardstock. Zo krijg je een nog feestelijkere kaart. Deze dus bestempeld met allerlei stitch randjes, in verschillende kleuren. Zo krijg je een heel vrolijke achtergrond. Het eekhoorntje is daarna bestempeld met zwart, en de binnenkant ( de 2e stempel om deze gemakkelijk in te kleuren ) met Crumb Cake. Zo komen de kleuren van de achtergrond juist mooi naar voren.

Wil je nog meer leuke voorbeelden en ideeën zien? Hieronder zie je het lijstje van alle leuke voorbeelden. Ga er zeker een kijkje nemen voor meer inspiratie.

Dank je wel voor het langskomen op mijn blog. Uiteraard vind ik het super leuk als je een berichtje achterlaat.

Gebruikte materialen

Hieronder zie je de materialen die ik gebruikt heb. Heb je interesse, laat het me weten, en ik bestel het graag voor je mee.

StempelsStitchery, Nuts about Squirrels
InktCrumb Cake, Melon Mambo, Pool Party, Bermuda Bay,Daffodil Delight, Memento Jet Black
CardstockCrumb Cake, Basic White, Melon Mambo
OverigRhinestone Basic Jewels

Geen opmerkingen :

Een reactie posten