22 jun 2022

Stempelschatten bloghop - Mix & MatchWelkom vandaag bij de Bloghop van de groep Stempel Schatten. Een bloghop voor alle “verborgen en Vergeten” schatten die Stampin’Up! heeft. Met uiteraard elke maand een thema of onderwerp. Sommige sets zijn zo geweldig, maar zie je helaas veels te weinig…. en daar willen we uiteraard iets aan doen. 🙂

Mix & Match

Helemaal in mijn straatje.. ik mix er eigenlijk altijd al heel graag op los… 🙂
Deze keer was het dus verplicht.. en ook nog met stempelsets en dies die je niet zo heel veel ( meer ) ziet. Ik ben vandaag vooral aan de slag gegaan met die leuke dies die bij de stempelsets Ranunculus Romance, Quiet Meadow en Nature’s Harvest horen. Zo leuk om die uit te stansen uit cardstock, en dan daar wat mee te maken…

In dit geval heb ik het Shimmery White cardstock gebruikt, omdat je daar zo goed met inkt en water aan de slag kan. Zo krijg je de mooiste bloemen, met zelfs een heel klein glittertje erin.Om te beginnen heb ik eerst een hele lading bloemen uitgestanst. Daarna ben ik pas gaan kleuren met heel veel verschillende kleuren inkt ( zie hieronder in de benodigdheden lijstje ), een penseeltje een water. Voor wat kleine accentjes, en wat schaduwen ( vooral in de zonnehoed bloem ) met de markers.

uiteraard had ik na het maken van deze kaarten nog gekleurde bloemen over, dus die komen vast nog een andere keer voorbij.

Voor de achtergrond op de kaarten ben ik weer aan de slag gegaan met de Smooshing techniek. Dit is toch wel een van mijn meest favoriete technieken. Heb er al vaker wat mee gemaakt, kijk hier maar eens. Eenvoudig te maken, en snel klaar.
Uiteraard moest er wel nog wat gestempeld worden op de achtergrond, want een kaart maken, zonder stempelen… nee dat kan niet.. 🙂Wil je nog meer leuke voorbeelden en ideeën zien? Hieronder zie je het lijstje van alle leuke voorbeelden. Ga er zeker een kijkje nemen voor meer inspiratie.

Dank je wel voor het langskomen op mijn blog. Uiteraard vind ik het super leuk als je een berichtje achterlaat.

Gebruikte materialen

Hieronder zie je de materialen die ik gebruikt heb. Heb je interesse, laat het me weten, en ik bestel het graag voor je mee.

StempelsRanunculus Romance, Quiet Meadow, Peaceful Moments
InktMemento Black, Crumb Cake, Early Espresso, Soft Suede, Melon Mambo, Rich Razzleberry, Fresh Freesia( retired), Pool Party, Pacific Point, Tahitian Tide, Starry Night,Night of Navy, Garden Green, Shaded Spruce
CardstockShimmery White, Watercolor paper, Night of Navy, Melon Mambo
StansenRanunculus dies, Harvest dies, Meadow dies
MarkersSoft Suede, Early Espresso, Rich Razzleberry

Geen opmerkingen :

Een reactie posten