27 apr 2022

Stempel Schatten bloghop - SchetsWelkom vandaag bij de Bloghop van de groep Stempel Schatten. Een bloghop voor alle “verborgen en Vergeten” schatten die Stampin’Up! heeft. Met uiteraard elke maand een thema of onderwerp. Sommige sets zijn zo geweldig, maar zie je helaas veels te weinig…. en daar willen we uiteraard iets aan doen. 🙂

Schets

Vandaag hebben we als uitdaging een schets voor jullie. Zelf gebruik ik die vooral als ik geen inspiratie heb, maar ik wel een kaartje moet maken. Dan komt uiteindelijk er toch een leuk kaartje uit….


En dit is dan de schets die Annette deze keer bedacht heeft. En dit zijn dan de kaartjes die ik hiermee gemaakt heb. Ja, je leest het goed… heb er zelfs 5 gemaakt n.a.v. deze schets. Drie kaarten komen vandaag voorbij, en zal de andere 2 kaartjes later deze week nog laten zien.

Als uitganspunt heb ik het Designer Series papier gebruikt van de viooltjes, Pansy Petals. Dat blijf ik geweldig papier vinden… helaas is dit de laatste maand dat het te bestellen is.

Uiteraard in combinatie met die leuke Nederlandse set Vrolijke viooltjes, en mijn favoriet Quiet Meadow. ( voor de tekst in de achtergrond)

En zo zie je maar, door totaal verschillende kleuren te gebruiken, en iets of wat creatief om te gaan met de schets, krijg je toch 3 verschillende kaarten.

Op de eerste kaart de 3 strookjes schuin geplakt, op de tweede kaart zijn de 3 strookjes 1 strook geworden, en op de laatste kaart, zijn de 3 strookjes recht geplakt met aan de onderkant een v vorm geknipt.

Ik kan eigenlijk niet kiezen, welke ik het leukste vind…. jullie wel?

Wil je nog meer leuke voorbeelden en ideeën zien? Hieronder zie je het lijstje van alle leuke voorbeelden. Ga er zeker een kijkje nemen voor meer inspiratie.

Gebruikte materialen

Hieronder zie je de materialen die ik gebruikt heb. Heb je interesse, laat het me weten, en ik bestel het graag voor je mee.

StempelsVrolijke viooltjes, Quiet Meadow
InktFresh Freesia, Blackberry Bliss, Soft Succulent, Evening Evergreen, Soft Seafoam, Calypso Coral, Stazon Jet Black
CardstockFresh Freesia, Blackberry Bliss, Soft Succulent, Evening Evergreen, Soft Seafoam, Pale Papaya, Calypso Coral, Basic White
Stansen Sports Event Dies
DSPPansy Petals DSP
OverigRhinestones

Geen opmerkingen :

Een reactie posten