23 mrt 2022

Stempelschatten bloghop something old, something newWelkom vandaag bij de Bloghop van de groep Stempel Schatten. Een bloghop voor alle “verborgen en Vergeten” schatten die Stampin’Up! heeft. Met uiteraard elke maand een thema of onderwerp. Sommige sets zijn zo geweldig, maar zie je helaas veels te weinig…. en daar willen we uiteraard iets aan doen. 🙂

Something Old, Something New

Vandaag hebben we een mooie combi bedacht, tussen “oude”stempels en aanverwantn en wat nieuws uit de voorjaarscatalogus. Zo leuk, om dit met elkaar te combineren. Want waarom zou je die mooie stempels die je al wat langer hebt, in de kast laten staan?


Zo ben ik zelf aan de slag gegaan met zelfs 3 stempelsets.

De mooie tekst komt uit de stempelset Bijzondere Zonnebloemen, de vlinders uit de Butterfly Brilliance, en de rest van de stempels uit de nieuwe stempelset Ranunculus Romance.

Met de stempels uit die laatste stempelset, kun je zo fijn een mooie achtergrond stempelen. Dit heb ik gedaan met de kleur Soft Succulent.

De vlinders zijn met zwarte inkt gestempeld op Basic White cardstock, en ingekleurd met de markers Mint Macaron en Just Jade ( bij gebrek aan de kleur Soft Succulent, ik kwam erachter dat ik deze niet heb. 😉 )

Als accentje onderaan en de mat onder de tekst is ook Mint Macaron. Zo komt alles mooi bij elkaar.

Wil je nog meer leuke voorbeelden en ideeën zien? Hieronder zie je het lijstje van alle leuke voorbeelden. Ga er zeker een kijkje nemen voor meer inspiratie.

Gebruikte materialen

Hieronder zie je de materialen die ik gebruikt heb. Heb je interesse, laat het me weten, en ik bestel het graag voor je mee.

Stempels Ranunculus Romance, Bijzondere Zonnebloemen, Butterfly Brilliance
Inkt Memento Black, Soft Succulent
Cardstock Soft Succulent, Mint Macaron, Evening Evergreen, Basic White
Stansen Brilliance Wings dies
Overig Wink of Stella, markers: Just Jade, Mint Macaron

Geen opmerkingen :

Een reactie posten