24 nov 2021

bloghop stempelschatten - cadeauverpakking


Welkom vandaag bij de Bloghop van de groep Stempel Schatten. Een bloghop voor alle “verborgen en Vergeten” schatten die Stampin’Up! heeft. Met uiteraard elke maand een thema of onderwerp. Sommige sets zijn zo geweldig, maar zie je veels te weinig…. en daar willen we uiteraard iets aan doen. 🙂

Cadeauverpakking

Deze maand is het thema, een verpakking om een cadeautje of een traktatie. Ik ben zelf aan de slag gegaan met een verpakking om een kerstcadeautje voor collega’s. Ik zag deze superleuke led theelichtjes in een vorm van een kerstboom. Dat verdiend dan ook een leuke verpakking, zodat je het boompje ook nog een klein beetje kan zien.Zo zag ik op internet een leuk model kaart voorbij komen, faceted hexagonal aperture card ( een hele mond vol, qua naam. 🙂 )
Hier zie je een paar voorbeelden. En heb dat als inspiratie gebruikt, om er een doosje van te maken. Eigenlijk is het niet meer dan het patroon volgen, en er een bodem en deksel in te maken.


Aangezien ik er meer dan 1 nodig heb, vond ik het leuk om deze in verschillende kleuren te maken. Highland Heather, Pool Party en Pear Pizzazz.

Voor de matten heb ik dezelfde kleur cardstock gebruikt, maar dit wel lichtjes bestempeld met een stempel uit de set Tasteful Touches. Dit is een geweldige stempelset, die je dus helaas veels te weinig ziet. Ben er gek op, zeker op die 2 leuke structuur stempels. Zo kun je heel eenvoudig je cardstock net even wat structuur geven, als je dit bestempeld met dezelfde kleur inkt. Echt Ton-sur-Ton.

Dit doe je door eigenlijk alleen de 2e generatie te stempelen. Dus je stempel beinkten, eerst een keertje afstempelen op een kladpapiertje, en dan pas stempelen. En bewust delen stempelen. Eigenlijk stempel je heel slordig… maar in dit geval is dat gewoon perfect. 🙂


Ook het takje komt uit deze set, en als je die ondersteboven hangt, met een paar pareltjes erop, lijkt het toch net mistletoe toch?

De tekst is geplakt op een strookje transparante sheet, die aan de binnenkant van het doosje vast geplakt zit.

Gebruikte materialen

Hieronder zie je de materialen die ik gebruikt heb. Heb je interesse, laat het me weten, en ik bestel het graag voor je mee.

StempelsTasteful Touches, Banner Year
InktStazon Jet Black, Shaded Spruce, Pool Party, Highland Heather, Pear Pizzazz
CardstockPool Party, Highland Heather, Pear Pizzazz, Basic White
PonsenBanners Pick a Punch
OverigCherry Cobbler Stampin’Blends, Crinkled Seam Binding Ribbon, Pear Basic Jewels

Geen opmerkingen :

Een reactie posten