22 dec 2021

bloghop stempelschatten - BorreltijdWelkom vandaag bij de Bloghop van de groep Stempel Schatten. Een bloghop voor alle “verborgen en Vergeten” schatten die Stampin’Up! heeft. Met uiteraard elke maand een thema of onderwerp. Sommige sets zijn zo geweldig, maar zie je veels te weinig…. en daar willen we uiteraard iets aan doen. 🙂

Borreltijd

Vandaag hebben we als thema borreltijd, een super thema zo aan het eind van het jaar. Alhoewel we natuurlijk op dit moment weinig kunnen borrelen, is het wel een leuk thema voor een kaartje… zelfs gewoon voor een verjaardagskaartje.


Ik ben deze keer aan de slag gegaan met de Jar pons. ( eigenlijk doordat ik eigenlijk geen goede geschikte stempelsets heb, die bij dit thema passen. Dus een beetje out of the box deze keer.

Ik heb er gewoon 2 glazen van gemaakt, gevuld met een lekker blauw (:-)) drankje.

Voor de achtergrond heb ik maar weer eens een mask tevoorschijn gehaald. Die gebruik ik toch veels te weinig. Ondanks dat ze ontzettend leuk zijn om te gebruiken. Dit in combinatie met een blending brush, en Pacific Point inkt. Zo heb je heel snel een leuke achtergrond voor elkaar. Voor de tekst in de achtergrond heb ik de stempel Let’s Celebrate You gebruikt uit de stempelset Hey Birthday Chick. Voor het beinkten van de stempel eerst het woordje You afgeplakt met tape. En voor het stempelen uiteraard de tape weghalen, en je stempelt perfect alleen de tekst die je nodig hebt. Deze tekst heb ik een paar keer gestempeld, ook zonder overnieuw te beinkten. Zo krijg je wat gradaties in kleur.

De jar heb ik 2x uitgeponst uit Basic White cardstock, en 2x uit Pacific Point cardstock, waar ik naderhand een stukje afgeknipt heb. Zo lijkt het net alsof er een drankje in de glazen zit.
voor de strook over de kaart, heb ik een strookje gesneden uit het mooie Ombre Specialty Paper. Dit heeft een kleine gradatie in kleur, en glitters. ( helaas lukte me dat niet om goed op de foto te zetten.. Die glitters moet je er dus maar bijdenken. 😉 )

Het labeltje met de tekst in het zwart, komt uit die geweldig leuke en handige set Many Messages. Je stempelt gewoon 1x, en stans daarna in 1x een heleboel labeltjes uit. Er zit altijd wel een leuke bijpassende tekst bij.

Een paar pareltjes en een stukje lint, en de kaart is klaar.

Gebruikte materialen

Hieronder zie je de materialen die ik gebruikt heb. Heb je interesse, laat het me weten, en ik bestel het graag voor je mee.

StempelsHey Birthday Chick, Many Messages
InktPacific Point, Night of Navy, Memento Black
CardstockPacific Point, Night of Navy, Basic White
PonsenJar Punch
StansenMessages
DSPOmbre Specialty Cardstock
OverigPlenty of Patterns Decorative Masks, Rhinestone Basic Jewels, Blending Brush, Crinkled Seam Binding Ribbon

Geen opmerkingen :

Een reactie posten