11 nov 2021

Feel Good Stampin'#39; Bloghop - Op Tafel



Dank je wel voor het langskomen op mijn blog. Vandaag is het weer de maandelijkse Bloghop van Feel Good Stampin’. Zo kunnen we je deze keer weer inspireren om met de gave spullen van Stampin’Up! lekker geïnspireerd te worden, en je er lekker mee aan de slag gaat. Want bij iedereen is er of een werkbeschrijving, of een leuk filmpje te zien. Dus je kunt er gelijk mee aan de slag.

Op tafel

Vandaag met het thema Op tafel… dit kun je op verschillende manieren toepassen… tafeldeco, eet of drinkverpakking… etc….



Zelf ben ik aan de slag gegaan met een tafeldeco voor de kerst. Dacht dat het woord Noel wel leuk was om dit met de kerst op tafel te hebben staan. Tja, toen kwam de volgende uitdaging.. hoe….

Gelukkig viel het kwartje redelijk snel, en ben ik begonnen om er 3d letters van te maken. Was even puzzelen, vooral voor de letter N.. maar na een paar uurtjes had ik ze toch klaar. Heb ze zelf met mijn Cricut gemaakt, dus voor de liefhebbers die ook een Cricut hebben, het patroon kun je hier vinden.

Uiteraard kun je deze letters ook maken met de hand, dan zul je het patroon eerst moeten uitprinten, en dan alles met de hand uitsnijden of knippen. Maar dit is echt wel mogelijk. Kost alleen even iets meer tijd.
Voor de aankleding van de letters heb ik het mooie DSP gebruikt Whimsy & Wonder. Hiervoor heb ik de letters en de ster iets kleiner uitgesneden, en deze op de bewuste letters geplakt. ( waarbij de randjes eerst nog even beinkt zijn met de Mint Macaron en Polished Pink inkt. )
En als finishing touch, een paar teksten gestempeld en uitgestanst, het egeltje met de schaal ingekleurd en uitgeknipt, en een aantal hulst besjes en blaadjes.


Zo is het ook erg leuk om 1 letter te gebruiken als deco op het bord op de kersttafel, als plaatskaartje.


Of de ster, die leent zich er uiteraard ook erg goed voor.

Werkbeschrijving

Deze keer geen filmpje, maar wel de patronen van de letters.

Deze kun je HIER downloaden.
In de werkbeschrijving die je HIER kunt downloaden, staat een korte omschrijving hoe en wat.
Dit is namelijk voor iedereen te maken, of je nu een snijapparaat hebt, zoals, Cricut, Silhouette of helemaal niet.

Wil je nog meer inspiratie, en meer leuke verpakkingen en projecten zien? Klik dan op de naam onder mijn naam, Nina Janssen – de Stempelolifant, in onderstaande lijst. Dan kun je alles bekijken in deze bloghop. Heel veel plezier ermee!

Gebruikte materialen

Hieronder zie je de materialen die ik gebruikt heb. Heb je interesse, laat het me weten, en ik bestel het graag voor je mee.

StempelsJoyful Life, Banner Year, Little Delights, Fantastische Feestdagen
InktMossy Meadow, Soft Seafoam, Polished Pink, Memento Black
CardstockCrumb Cake, Basic White, Polished Pink
StansenMessage Dies, Seasonal Labels Dies
DSPWhimsy & Wonder dsp
Stampin’Blends Crumb Cake, Polished Pink, Mint Macaron, Mossy Meadow, Petal Pink, Color Lifter, Gray Granite, Smoky Slate

Geen opmerkingen :

Een reactie posten