11 jun 2020

Feel Good Stampin' Bloghop - Happy Mail

Dank je wel voor het langskomen op mijn blog. Vandaag is het weer de maandelijkse Bloghop van Feel Good Stampin’. Zo kunnen we je deze keer weer inspireren om met de gave spullen van Stampin’Up! lekker geïnspireerd te worden, en je er lekker mee aan de slag gaat. Want bij iedereen is er of een werkbeschrijving, of een leuk filmpje te zien. Dus je kunt er gelijk mee aan de slag.

Happy Mail

Vandaag hebben we als thema Happy Mail. Tja, dat is een heel algemene kreet, en je kunt er natuurlijk alle kanten mee op… want zeg nou zelf… een kaartje krijgen is toch altijd Happy Mail…..

Dus ik ben maar aan de slag gegaan met hoe kan het ook anders… bloemen.. Blijft toch mijn favoriete onderwerp op kaarten. En helemaal blij dat er weer een hele gave Nederlandse set met bloemen in de nieuwe catalogus staat, zonnebloemen. Er is ook een mooie bijpassende stansenset bij. Beter kan dus bijna niet. 🙂

De Engelse versie heet Celebrate Sunflowers nr. 152517

En dit is dan de kaart die ik met deze stempelset gemaakt heb….. ben er zelf helemaal blij mee. Hoop dat het voor anderen ook Happy Mail is, als ze deze in de bus krijgen 🙂

Werkbeschrijving

Tja, nu willen jullie natuurlijk weten hoe ik dit gemaakt heb??? Nou jullie hebben geluk, hoor. De hele werkwijze hoe ik dit gemaakt heb, staan in het PDF uitgelegd, met enkele foto’s. En echt waar… iedereen kan dit maken.

Hier kun je deze downloaden

Dank je wel weer voor het langskomen op mijn blog, en tot de volgende keer!!!
Uiteraard vind ik het ook erg leuk als je een reactie achterlaat.

Om verder te hoppen, klik op de naam onder mijn naam * Nina Janssen, in onderstaande lijst.

Product List

Geen opmerkingen :

Een reactie posten