23 jun 2020

Twist Pop Up kaart met klaprozen

Vandaag laat ik jullie mijn pop up kaart zien, die ik gemaakt heb voor een uitdaging met een paar vriendinnen.

We hebben met een groepje van 6 meiden een uitdaging gedaan, om allemaal dit model kaart te maken, en het dan ook op te sturen naar 1 van hen. Nu heeft iedereen de kaart ontvangen, dus kan ik het ook hier laten zien. 🙂

Uiteraard heb ik de basis weer gesneden en gerild met de Cricut, vind ik toch wel gemakkelijk, en weet ik ook zeker dat het goed past. Het patroon daarvoor heb ik afgekeken n.a.v. een patroon gevonden op internet. Alleen de maten daarna aangepast, zodat ik het ook gemakkelijk uit 1 vel cardstock kon snijden.

En voor de mensen die mij goed kennen… weten dat ik wel gek ben op design papier, maar het eigenlijk heel weinig gebruik… nou deze keer dus wel… heb het mooie papier gebruikt van Stampin’Up! met de klaprozen. Het papier is zelfs al weer retired, omdat het in de voorjaarsgids stond. Maar gelukkig heb ik nog wat, dus kan nog meer gebruiken de komende tijd… 😉 Zal toch een keertje op moeten toch?

Uiteraard wilde ik op de voorkant wel echt stempelen, dus heb een bijpassende label gemaakt, met de klaprozen erop gestempeld. Dit heb ik losjes ingekleurd met aquarelverf, die ik al heel lang in mijn kast heb staan. De kleuren net zo lang gemengd, dat het past bij de kleuren van het dsp. Vond het zo wel een leuk effect hebben. 🙂

En hier zie je dan de binnenkant van de kaart, met dus het pop-up gedeelte.
Ook hier zijn de klaprozen gestempeld met versamark en zwart embossingpoeder, en ingekleurd met de aquarelverf.

hier nog een close up van het pop-up gedeelte.

Naast de artikelen die hieronder vermeld staan, heb ik nog wat meer gebruikt:

Winsor & Newton aquareldoos
zwart touw
Cricut Maker

Product List
Label Me Bold Cling Stamp Set (English)
Label Me Bold Cling Stamp Set (English)
[151631]
Seriously The Best Cling Stamp Set
Seriously The Best Cling Stamp Set
[151712]
Peaceful Poppies Designer Series Paper
Peaceful Poppies Designer Series Paper
[151324]
Black Stampin' Emboss Powder
Black Stampin’ Emboss Powder
[146956]

Geen opmerkingen :

Een reactie posten