14 mei 2020

Feel Good Stampin’ Bloghop – Men Only

Dank je wel voor het langskomen op mijn blog. Vandaag is het weer de maandelijkse Bloghop van Feel Good Stampin’. Zo kunnen we je deze keer weer inspireren om met de gave spullen van Stampin’Up! lekker geïnspireerd te worden, en je er lekker mee aan de slag gaat. Want bij iedereen is er of een werkbeschrijving, of een leuk filmpje te zien. Dus je kunt er gelijk mee aan de slag.

Men Only

Deze keer is het thema Men Only… dus heb ik de stempelset Geared Up Garage tevoorschijn gehaald. Dat is toch wel een echte mannen stempelset.

En als je aan de bovenkant van de kaart trekt waar de pijl staat, komt er een label tevoorschijn. Voor meer foto’s even de werkbeschrijving openen… 😉

Voor deze bloghop heb ik weer een kaart gemaakt met een interactief element, tja, blijf dat toch super leuk om te doen, en uit te vogelen om het zelf te maken. Deze keer gelijk weer een patroon gemaakt voor de Cricut. Maar ook voor de mensen die dit apparaat niet hebben… er zit ook een pdf bij om het zelf te maken. Kost alleen iets meer werk, en je moet wel secuur werken, om het goed te laten werken. Maar dan heb je wel wat… LOL

Werkbeschrijving

Wil je weten hoe deze kaart gemaakt is, in de werkbeschrijving kun je het allemaal bekijken. En kun je HIER downloaden. De links voor de patronen voor de Cricut, en de pdf voor handmatig maken van de kaart, kun je vinden in de werkbeschrijving.

Om verder te hoppen, klik op de naam onder mijn naam * Nina Janssen, in onderstaande lijst.

Product List

Geen opmerkingen :

Een reactie posten