1 apr 2020

Iris kaarten

Kwam laatst op internet een heel leuke vorm kaart tegen, een zogenaamde iris kaart. Dus dat er in de kaart een schuifje zit, zodat je een “lens”open kan maken.
Was er gelijk helemaal verliefd op, en ben dagen bezig geweest om hier een patroon voor mijn Cricut te maken. Want tja, dat vind ik zelf ook altijd erg leuk… Alles valt tenslotte ook zelf te maken, toch? 🙂

Dus eindelijk afgelopen maandag helemaal gelukt, dus moest er ook direct een kaartje mee maken.

Hier zie je de kaart in 3 etappes… de eerste als de “lens” dicht zit, de tweede is hij half geopend, en bij de derde is de “lens” helemaal open. En komt er dus een hartje tevoorschijn.

En omdat ik eigenlijk helemaal verliefd ben op deze kaart, vandaag nog 2 versies gemaakt… kon het gewoon niet laten…. 😉

Voor de wolkjes heb ik een mal gebruikt ( zelf gesneden met de Cricut ) en met een blending brush de randen op de kaart gezet. Zo krijg je heel subtiel een mooie wolkenlucht. Ook op het gras ( uiteraard ook gesneden ) extra gras gesponst op dezelfde manier. De golven zijn ook gesneden, waarbij de randen extra donker aangezet zijn.

Achter de lens heb ik bij beide kaarten een hartje geplakt, vond ik het meeste toepasselijk in deze tijd, uiteraard bewerkt met de Wink of Stella. Voor net dat beetje glitter op de kaart.

Nou hoop dat jullie het leuk vonden om deze kaarten te zien.. was er zelf ook helemaal happy mee… 😉

Geen opmerkingen :

Een reactie posten