12 mrt 2020

Feel Good Stampin’ Bloghop – Gratitude

Dank je wel voor het langskomen op mijn blog. Vandaag is het weer de maandelijkse Bloghop van Feel Good Stampin’. Zo kunnen we je deze keer weer inspireren om met de gave spullen van Stampin’Up! lekker geïnspireerd te worden, en je er lekker mee aan de slag gaat. Want bij iedereen is er of een werkbeschrijving, of een leuk filmpje te zien. Dus je kunt er gelijk mee aan de slag.

Gratitude

Vandaag hebben we als thema Gratitude. Tja, een dank je wel kaartje maken we vaak genoeg… Tenminste ik wel.. 😉

Zo heb ik dan ook 2 kaartjes voor deze bloghop gemaakt, waarvan ik van 1 kaartje de beschrijving gemaakt heb. Maar de andere kaart is praktisch hetzelfde.. alleen in een andere kleurstelling en een andere stempel. Maar die zou je dan ook gewoon kunnen maken.

Ton-sur-Ton

Ik heb deze keer de kaartjes in 1 tint gemaakt, geeft zo toch een super mooi effect. Heel rustig en daardoor komen de bloemen/vlinders nog beter uit.

Werkbeschrijving

Wil je weten hoe deze kaarten gemaakt zijn, in de werkbeschrijving kun je het allemaal bekijken. Deze kun je HIER downloaden.

Dank je wel weer voor het langskomen op mijn blog, en tot de volgende keer!!!
Uiteraard vind ik het ook erg leuk als je een reactie achterlaat.

Om verder te hoppen, klik op de naam onder mijn naam * Nina Janssen, in onderstaande lijst.

Product List
Gold Metallic Thread
Gold Metallic Thread
[138401]
Product List
Gold Metallic Thread
Gold Metallic Thread
[138401]

Geen opmerkingen :

Een reactie posten