10 apr 2023

Just for You - Bloghop Stempelschatten - Weg is Pech!Welkom vandaag bij de Bloghop van de Stempel Schatten. Een bloghop voor alle “verborgen en Vergeten” pareltjes die Stampin’Up! heeft. Met uiteraard elke maand een thema of onderwerp. Sommige sets zijn zo geweldig, maar zie je helaas veels te weinig…. en daar willen we uiteraard iets aan doen. 

Weg is Pech!

Aangezien sinds afgelopen 4 april 2023 bekend is welke stempelsets helaas niet meer overgaan naar de nieuwe jaarcatalogus, hebben we deze keer als thema Weg is Pech! gekozen. Om nog net de mooiste pareltjes nog even de aandacht geven die ze verdienen.

Aangezien ik zelf niet kon kiezen, ben ik maar met meer stempelsets aan de slag gegaan. Niet 1, niet 2 maar zelfs 4… 😉Hemelse Hortensia


Thee en Troost


Pretty Medallion


Ranunculus Romance

En zelfs een paar kleuren inkt en cardstock gebruikt, die helaas ook weg gaan. En die nog wel mijn favorieten zijn… Bermuda Bay en Mint Macaron. Weet zeker dat ik die heel erg ga missen….

Voor mijn kaart ben ik geinspireerd geraakt doordat ik een paar filmpjes heb zitten te kijken van Tracy Evans. Vond het zo’n leuk idee, met die balk onderaan. Ook die hortensia bloem in het theekopje, is toch supergaaf??De bloem heb ik gestempeld met Stazon, en daarna met de vulstempel eerst in Mint Macaron gestempeld, en daarna nogmaals deels met Bermuda Bay. Zo krijg je een mooie gemeleerde bloem. De bladeren en steel zijn gestempeld met zwart en Smoky Slate. Dit steekt zo mooi af tegen het blauwgroen van de bloem.

Voor de achtergrond dezelfde kleuren gebruikt. Dit doe je door eerst een smalle balk af te plakken, dan die alleen zichtbaar is. Hier eerst met een blending brush de kleur aangebracht, en daarna een paar stempels uit de set Ranunculus Romance ingevuld met zwarte inkt.

Daarna de balk die je net gekleurd hebt, afplakken, zodat de bovenkant van de kaart juist zichtbaar is. Hier met de Smoky Slate ink en de Medallion stempel een achtergrond gestempeld.

Als laatste dan de theekop ( welke gestempeld is met Bermuda Bay, en de randjes grijs gesponst ) en de bloem verhoogd opgeplakt.

De tekst op een strookje papier gestempeld, en op de kaart gepakt.

Wil je nog meer leuke voorbeelden en ideeën zien? Hieronder zie je het lijstje van alle leuke voorbeelden. Ga er zeker een kijkje nemen voor meer inspiratie.

Dank je wel voor het langskomen op mijn blog. Uiteraard vind ik het super leuk als je een berichtje achterlaat.

Gebruikte materialen

Hieronder zie je de materialen die ik gebruikt heb. Heb je interesse, laat het me weten, en ik bestel het graag voor je mee.

StempelsHemelse Hortensia, Thee en Troost, Pretty Medallion, Ranunculus Romance
InktBermuda Bay, Mint Macaron, Smoky Slate, Stazon Black
CardstockBasic White, Bermuda Bay
StansenHydrangea Dies, Teacup dies
OverigBlending Brush

Geen opmerkingen :

Een reactie posten