18 jul 2020

Creatieve Harten bloghop - Favo Fun Fold kaart

Dank je wel weer dat je langs komt vandaag op mijn blog. Het is weer tijd voor de maandelijkse bloghop van de Creatieve Harten. Vandaag met als thema Favo Funfold kaart. Dus eigenlijk een kaart met een extraatje. Nu moeten jullie zo langzamerhand wel weten dat ik altijd in ben voor een kaart met een extraatje… zoals ik het altijd zeg… en kan dan ook niet mijn favoriete aanwijzen. Als ik iets leuks zie, puzzel ik net zo lang tot het me gelukt is… Maak er een kaartje mee, en ga op zoek naar een nieuwe uitdaging.. 😉

Spinner Pop Up kaart

Deze keer zag ik op internet een leuk filmpje, met een pop up mechanisme… SPINNER POP UP. Die vond ik zo leuk, dat ik daar na lang puzzelen toch een patroon van heb kunnen maken voor de Cricut. Tja, waarom alles los snijden, als je zo’n apparaat hebt… 🙂
Uiteraard kun je deze kaart ook maken, als je het filmpje gewoon volgt. Ze legt het supergoed uit.

Dit is de voorkant van de kaart, met deze keer weer die zonnebloemen stempelset. Ik kan er gewoon geen genoeg van krijgen… vind die gewoon helemaal geweldig. En je kunt er zo veel mee doen… zoals ook in een andere kleur dan het geijkte geel met bruin. In deze kleur lijkt het nu gewoon een Margriet of Gerbera… waarom ook niet.

Maar de verrassing komt uiteraard als je de kaart open maakt.

Als je dus de kaart openmaakt, komt er vanachter het paneeltje een strookje tevoorschijn met de tekst Dit verdiend een bloemetje….

Hier zie je een detail van de opbouw van de kaart… Het zijn dus eigenlijk 2 lagen boven elkaar. Aan de onderste laag zit dus de strook die uitwaaiert zeg maar.

Inspiratie

Wil je meer kaarten en projecten zien die gemaakt zijn voor deze bloghop? Zie hieronder het lijstje van alle deelnemers aan deze bloghop, en je hopt zo langs alle blogs.


2019–2021 In Color 6" X 6" (15.2 X 15.2 Cm) Designer Series Paper
2019–2021 In Color 6″ X 6″ (15.2 X 15.2 Cm) Designer Series Paper
[149617]
Stitched Shapes Dies
Stitched Shapes Dies
[145372]

Geen opmerkingen :

Een reactie posten