20 jul 2020

Allemaal klaprozen

vandaag weer een apart model kaartje, gemaakt voor een swap van de facebookgroep Online Stampin’ Party.
Iedereen moet hetzelfde model kaartje maken, en je krijgt een naam toegewezen, waar je mee gaat swappen. Erg leuk altijd, om zo een kaartje te maken, en er weer een kaartje voor terug te krijgen.

Pinterest

Ik zag een super gave kaart voorbij komen op Pinterest, dat ik deze gebruikt heb als inspiratie voor mijn kaart. En dat was redelijk makkelijk te maken met die geweldige stempelset Painted Poppies.

Op de achtergrond is de stempel met de klaprozen meerdere malen naast elkaar gestempeld, en losjes ingekleurd met inkt en water… beetje aquarel effect.
Ook de 2 grote klaprozen zijn op dezelfde manier ingekleurd. Het voordeel van zo inkleuren, dat het juist leuk is, als het niet helemaal precies ingekleurd is. ( er zit in deze set niet een losse stempel voor de stengel, maar vond die in de stempelset Boeket vol goede Wensen. 🙂 )

Het patroon van de kaart, is dat de groene smalle strook, samen de rechthoek waar de klaprozen op gestempeld is, de voorkant van de kaart is, en de lichtblauwe rechthoek is dus de achterkant. Dit kun je dus open klappen, waar je dus je tekst kunt schrijven.


Label Me Bold Cling Stamp Set (English)
Label Me Bold Cling Stamp Set (English)
[151631]

Geen opmerkingen :

Een reactie posten