4 jun 2017

Scrap Sunday - Magic Slider card

Het is weer ff geleden dat ik meegedaan heb aan Scrap Sunday… de laatste tijd gewoon veels te weinig gefreubeld. Maar vandaag toch weer wat gedaan, want ik wilde wat uitproberen vandaag… En het is me uiteindelijk ook gelukt. 😉

Ik heb vandaag voor het eerst een Magic Slider Card gemaakt. De basis hiervan heb ik afgekeken van een bestaande stans van Lawn Fawn. Die heb ik helaas niet, dus ben zelf aan de slag gegaan en er een patroontje voor gemaakt voor de Cameo Silhouette.

En omdat ik ook wat restjes dessinpapier gebruikt heb, kan de kaart mooi vandaag nog meedoen met Scrap Sunday. Beter kan toch niet? LOL

Dit is dan de basis van de kaart… zoals je ziet heb ik wel nog wat oud dessinpapier gebruikt, uit de catalogus van vorig jaar… maar de stempelset met de flamingo- Fabulous Flamingo – is wel spiksplinternieuw, en is uiteraard nu te bestellen.

En als je dan aan het tabje trekt aan de bovenkant…..

komt de flamingo langzaam aan in kleur tevoorschijn….

Vond het een ontzettend leuk model kaartje…en ga er zeker meer van maken. Dus wie weet komen er binnenkort weer een aantal voorbij hier…. 😉

Dank je wel weer voor het kijken.

Groetjes Nina

Meer Scrap Sunday Inspiratie

Vandaag tonen diverse  stempel & scrap vriendinnen hun Scrap Sunday creaties. Hieronder vind je een linkenlijst. Het is geen bloghop, want niet iedereen zal iedere week meedoen, maar door op hun naam te klikken kun je hun blog bezoeken en genieten van hun creaties.

Geen opmerkingen :

Een reactie posten