3 jun 2017

Creatieve Harten bloghop- Welkom

Dank je wel voor het weer langs komen op mijn blog. Vandaag is het weer onze maandelijkse bloghop van ons Creatieve Harten team, welke deze keer in het teken staat van de lancering van de nieuwe jaarcatalogus van Stampin’Up!

En of dat er gave leuke nieuwe artikelen in staan….

Ik ben aan de slag gegaan met 2 nieuwe InColor kleurtjes en een leuke nieuwe stempelset Wood Words. Ben voor deze kaarten geinspireerd geraakt door Jennifer McGuire. Zij liet deze week een paar kaarten zien op haar blog met grote letter stansen. Nou die hebben wij ook in het assortiment, en zijn zo gaaf om te gebruiken.. dus verdienden ze ook een plekje op mijn kaarten. 😉

Voor de eerste kaart heb ik een achtergrond gestempeld met die mooie bloemenstempel uit de set Wood Words op Whisper White cardstock. Deze is ge-embost met wit embossingpoeder. Daarna zijn pas de letters uitgestanst. Hierdoor heb je gelijk het motiefje ook op de letters, en die kun je uiteraard voor een andere kaart gebruiken, zoals ik hier ook gedaan heb. Daarna heb ik pas kleur aangebracht met een sponsje en de inkt. Hierdoor komt de achtergrond zo mooi naar voren.

En hier dan nog het kaartje met alleen de letters. Verder heel simpel gehouden, aangezien het structuurtje op de letters de aandacht verdienden die ze verdienden. 🙂

Zo dat was mijn blog bericht van deze keer… uiteraard vinden we het allemaal leuk als je een berichtje achter laat… En hop maar snel door naar de volgende… er is genoeg te zien deze keer!


 Gebruikte materialen: 


Ben je de weg kwijt, kun je hieronder het lijstje zien van iedereen die meedoet!

 1. Caroline van der Straaten
 2. Kylie Bertucci
 3. Danielle Bennenk
 4. Lotte Noordzij
 5. Nina Janssen   <<< Hier ben je nu!!!!
 6. Jolan Meurs
 7. Eveline van Heijst
 8. Angélique Nederpel
 9. Danielle Kassing
 10. Helmy Goyer
 11. Henrike Heikoop
 12. Anne-Marie Breurkes
 13. Esther Passchier
 14. Leoni Geertsema
 15. Corliene vd Hoef
 16. Carola Gillich  
 17. Diana van Otterlo
 18. Ilse van Vliet

 

Geen opmerkingen :

Een reactie posten