1 mrt 2017

ja hoor, ik ben er nog hoor....

Het heeft ff geduurd… maar ik heb weer eens een kaartje voor jullie…..

Zo druk geweest de laatste tijd dat ik gewoon geen zin en tijd had om mijn blog bij te houden… Maar hopelijk is de rust nu weer een beetje terug en probeer ik weer wat regelmatiger om wat kaartjes hier te laten zien.

Om te beginnen vandaag een kaartje die ik gemaakt heb na aanleiding van een uitdaging met een aantal vriendinnen.
We maken elke maand een kaart met daarbij gebruik van 2 uitdagingen…. een kleurenchallenge en tegelijkertijd ook een sketch.
Moet zeggen dat ik dat altijd erg leuk vind om te doen… plus het meeste is al voor je uitgedacht… dus ook niet zo heel moeilijk ( vind ik tenminste…  😉 )

Dit zijn de 2 uitdagingen van deze maand:

1fd2e774845480aecdf1c7413c6be5a5 5414c529765f218d40645923a7c9ecf1

En dit is dan mijn uitwerking geworden… Zoals je ziet, probeer ik er ook altijd wel een twist aan te geven. In dit geval heb ik de sketch dus deels een kwartslag gedraaid. En zo zie je maar weer…. de sketch is de basis, maar het uiteindelijke resultaat ziet er toch weer heel anders uit.

challenge-februari

Wil je zien wat de andere meiden gemaakt hebben met deze uitdaging? Dan kun je ze bekijken op pinterest.
 Gebruikte materialen: 

Cherry Cobbler 1/2" Seam Binding Ribbon

Cherry Cobbler 1/2″ Seam Binding Ribbon
[120992]

Itty Bitty Shapes punch pack

Itty Bitty Shapes punch pack
[118309]

Geen opmerkingen :

Een reactie posten