9 nov 2016

Swap voor On Stage- Motor kaart

Zoals jullie misschien wel hebben gelezen… was er afgelopen weekend On Stage local in Amsterdam. Dit is een bijeenkomst vanuit Stampin’ Up! Leuke presentaties, nieuwe artikelen die geshowt worden, etc… Maar ook gezellig met demo’s onderling swaps ruilen. Om zo weer nieuwe inspiratie op te doen.

Zo maakte ik zelf deze keer ook een swap, met die gave motor stempelset. Had deze stempelset al ff liggen… maar nog niet echt gebruikt. Dat werd dus tijd om deze stempels inkt te laten zien.. 🙂

swap-on-stage

En dit is em dan geworden. Eigenlijk een heel simpel kaartje.. ook niet zo heel groot. Formaat was ongeveer 7 x 10 cm
Eerst de motor een paar keer stempelen op een stukje Very Vanilla cardstock,randjes beinken, en een paar extra spetters stempelen, om de open ruimtes een beetje te vullen.
Verder de bandenspoor en de schuine streepjes banner, uit de set Gorgeous Grunge gestempeld op een rest stukje Whisper White cardstock. Deze heel eenvoudig ff uitgeknipt, en dwars over het kaartje opgeplakt. Als laatste de Badge gestempeld, uitgeponst met de bijpassende pons, en deze verhoogd op geplakt. Dit alles verder gemat op een stuk Early Espresso cardstock.

Uiteraard heb ik in ruil voor mijn kaartjes ook leuke swaps ontvangen. Zie hier een overzicht foto van wat ik allemaal geruild heb. Nou genoeg inspiratie dus…  Heel erg blij mee!

overzicht-swaps

Wil je weten wat ik precies allemaal gebruikt heb voor mijn swap? Zie hieronder het overzicht.

Dank je wel weer voor het kijken, en tot de volgende keer!

Nina
 

 

Geen opmerkingen :

Een reactie posten