8 jul 2021

Feel Good Stampin'Bloghop Zon, zee en strand

Dank je wel voor het langskomen op mijn blog. Vandaag is het weer de maandelijkse Bloghop van Feel Good Stampin’. Zo kunnen we je deze keer weer inspireren om met de gave spullen van Stampin’Up! lekker geïnspireerd te worden, en je er lekker mee aan de slag gaat. Want bij iedereen is er of een werkbeschrijving, of een leuk filmpje te zien. Dus je kunt er gelijk mee aan de slag.

Zon, Zee en Strand

Vandaag is het thema zon, zee en strand… tja, dat is eigenlijk een onderwerp waar ik heel eerlijk niet zo heel veel mee heb… ben geen strand en zee liefhebber… dat blijkt ook wel, want stempels met een zee thema, is op 1 hand te tellen namelijk… NUL… oeps…

Dus ben deze keer er erg creatief mee omgegaan… hopelijk vinden jullie het ook leuk?

Count on Me

Had toevallig afgelopen maand deze geweldig leuke stempelset binnen gekregen, Count on Me, met dat geweldig leuke beertje… Nu zag ik daar al heel veel voorbeelden mee voorbij komen, zelfs waar hij een badpak aan had… maar heb het zelf een beetje rustig gehouden… Ben juist creatief geweest met het zee tafereeltje….

Wil je weten hoe ik deze kaart gemaakt heb, klik op onderstaande banner. Dan kun je de beschrijving downloaden.

Om verder te hoppen, klik op de naam onder mijn naam, Nina Janssen- De Stempelolifant in onderstaande lijst. Dan kun je alles bekijken. Heel veel plezier ermee!

Gebruikte materialen

Hieronder zie je de materialen die ik gebruikt heb. Heb je interesse, laat het me weten, en ik bestel het graag voor je mee.

StempelsStitchery, Peaceful Moments, Count on me
InktStazon Jet Black, Bermuda Bay, Balmy Blue, Sahara Sand, Early Espresso, Mango Melody
CardstockBasic White Thick, Basic White, Bermuda Bay, Sahara Sand, Mango Melody
Ponsencirkel 2 inch
StansenBasic Borders Dies
OverigBark 3D embossingmal, Stamparatus, Blending Brushes

Geen opmerkingen :

Een reactie posten