17 jul 2021

Creatieve Harten bloghop - Fun Fold of One Sheet wonder

Dank je wel weer dat je langs komt vandaag op mijn blog. Het is weer tijd voor de maandelijkse bloghop van de Creatieve Harten.

Fun Fold of One Sheet Wonder

vandaag hebben we eigenlijk 2 verschillende thema’s waar we uit konden kiezen. En ja, wie mij een beetje kent… weet dat ik gek ben op Fun Fold kaarten. Dus ik ben weer eens gaan zoeken naar een nieuw leuk modelletje voor een kaart. Deze keer had ik de keus tussen 2 hele leuke. ( dacht ik tenminste ) Maar nadat ik er een uitgeprobeerd had….. had ik zoiets van nee… dit wordt em niet. Gelukkig viel de andere wel gelijk heel leuk uit.

Geluk zit in een klein kaartje

En hier is dan het resultaat. Aan de buitenkant zie je nog niet direct wat het gaat worden, maar als je aan de lintjes trekt, merk je al dat er wat uit de kaart schuift.


En als je die helemaal open klapt, zie je 2 kaartjes die je open kunt klappen. Waar je dan heel leuk je wens in kan schrijven.

Voor de liefhebbers… ik zal binnenkort een werkbeschrijving of filmpje maken, hoe je deze leuke fun fold kunt maken. Helaas had ik er nu geen tijd voor.. maar je weet het, wat in het vat zit…..

Deze keer had ik zin om de viooltjes set te gebruiken. Ook al is de tijd voor de viooltjes in de tuin wel weer voorbij.. maar het blijft toch altijd 1 van mijn favoriete bloemen in het voorjaar. En zeg nou zelf, het dessinpapier is toch weer een plaatje. Deze keer heb ik dan ook heel weinig gestempeld. Om precies te zijn, alleen de teksten. De viooltjes staan namelijk op 1 vel dsp, die je dan ook met de bijpassende stansen eruit kan snijden.

Om verder te hoppen, klik op de naam onder mijn naam, Nina Janssen- De Stempelolifant in onderstaande lijst. Dan kun je alles bekijken. 🙂

Gebruikte materialen

Hieronder zie je de materialen die ik gebruikt heb. Heb je interesse, laat het me weten, en ik bestel het graag voor je mee.

StempelsVrolijke viooltjes
InktStazon Jet Black
CardstockBasic White Thick, Basic White, Blackberry Bliss, Fresh Freesia
StansenTailor Made Tags dies, Pansy dies
DSPPansy Petals
Overigwhisper white lint


Geen opmerkingen :

Een reactie posten