18 jan 2023

Oh Happy Day...

Weer een keertje een Iris kaart gemaakt. Blijf het een ontzettend leuk model vinden om te maken.
Deze keer heb ik de nieuwe stempelset Petal Park met de bijpassende pons gebruikt.

voor de bloemen heb ik Night of Navy gebruikt, waarbij de basis van de bloemen 2e generatie gestempeld is. ( dat wil zeggen, na het beinkten eerst op een kladblaadje stempelen, en de 2e keer direct op het juiste papier. ) Hierdoor krijg je een niets lichtere kleur. Voor de stempel met de lijntjes heb ik dus wel direct gestempeld. Zo heb je toch 2 tinten blauw, terwijl je maar 1 stempelinkt gebruikt hebt. Bij de blaadjes heb ik voor de basis Pear Pizzazz gebruikt, voor de lijntjes de kleur Garden Green.

Hier zie je hoe de kaart eruit ziet als het iris gedeelte dicht zit. Door middel van de “hendel” aan de rechter kant kun je dit open schuiven.

Hier zie je al een sneak preview wat er tevoorschijn komt.

En hier zie je de tekst compleet leesbaar. Met onderaan nog een extra bloemetje gestempeld.

Er zijn voor deze kaarten ook stansen verkrijgbaar ( niet van SU ) maar het internet en youtube staat ook vol met pdf bestanden, om het zelf uit te snijden/knippen, en de uitleg hoe je het in elkaar moet zetten.

Ik heb hiervoor deze gebruikt, en zelf met mijn Siser Juliet dit uit laten snijden.


Dank je wel voor het langskomen op mijn blog. Uiteraard vind ik het super leuk als je een berichtje achterlaat.

Gebruikte materialen

Hieronder zie je de materialen die ik gebruikt heb. Heb je interesse, laat het me weten, en ik bestel het graag voor je mee.

StempelsPetal Park, Playing in the Rain ( tekst)
InktMemento Ink Black, Night of Navy, Pear Pizzazz, Garden Green,
CardstockBasic White, Pear Pizzazz, Night of Navy,
PonsenPetal Park Builder Punch
DSPretired DSP in de kleur Night of Navy
OverigWink of Stella, Dimensionals, patroon Iris kaart

Geen opmerkingen :

Een reactie posten