27 okt 2021

Bloghop Stempelschatten - Herfst

Welkom vandaag bij de Bloghop van de groep Stempel Schatten. Een bloghop voor alle “verborgen en Vergeten” schatten die Stampin’Up! heeft. Met uiteraard elke maand een thema of onderwerp. Sommige sets zijn zo geweldig, maar zie je veels te weinig…. en daar willen we uiteraard iets aan doen. 🙂

Herfst

Vandaag hebben we als thema herfst… op zich niet zo’n moeilijk onderwerp… maar wel om een goede stempelset te vinden die wel past bij deze bloghop… een set die je dus niet veel ( meer) ziet. Tja, toen kwam ik uit bij de stempelset Free as a Bird.
Dit is duidelijk een set, die je eerst heel veel zag, en nu dus bijna niet meer.
En in deze set zit een geweldig leuk takje, die je uiteraard voor herfst kaartjes ook kunt gebruiken. Inkleuren met een beetje herfstkleuren, en je hebt gelijk een superleuk kaartje.

Stempel het takje met zwarte Stazon inkt op een stuk aquarel papier. Kleur deze in met verschillende kleuren inkt ( Early Espresso, Soft Suede, Pumpkin Pie, Garden Green en Old Olive)

Zodra dit opgedroogd is, kleur je de achtergrond met de Balmy Blue inkt en veel water. Stempel nog de tekst lichtjes op de achtergrond aan de linkerkant, en als detail de spetters met de Balmy Blue inkt.

Plak deze met Pumpkin Pie cardstock op een dubbele rechthoekige kaart van Early Espresso.

Stempel de tekst Hello op een strookje Old Olive cardstock, en plak deze op de kaart.
Stempel het vogeltje, kleur deze in, en knip deze rondom uit, en plak deze op de kaart. Een paar rhinestones maken de kaart verder af.

Wil je nog meer inspiratie, en meer leuke kaartjes en projecten zien? Klik dan op de naam onder mijn naam, Nina Janssen – de Stempelolifant, in onderstaande lijst. Dan kun je alles bekijken in deze bloghop. Heel veel plezier ermee!

Dank je wel voor het langskomen op mijn blog. Uiteraard vind ik het super leuk als je een berichtje achterlaat.

Gebruikte materialen

Hieronder zie je de materialen die ik gebruikt heb. Heb je interesse, laat het me weten, en ik bestel het graag voor je mee.

StempelsFree as a Bird, Quiet Meadow
InktStazon Jet Black, Balmy Blue, Early Espresso, Soft Suede, Pumpkin Pie, Garden Green, Old Olive
CardstockEarly Espresso, Pumpkin Pie, Old Olive, Watercolor paper
PonsenBanners Pick a Punch
OverigJewel Basics Rhinestones

Geen opmerkingen :

Een reactie posten