18 sep 2021

Creatieve harten bloghop - Sketch

Dank je wel weer dat je langs komt vandaag op mijn blog. Het is weer tijd voor de maandelijkse bloghop van de Creatieve Harten.

Sketch

Vandaag hebben we als thema een sketch.

Altijd leuk en gemakkelijk om aan de hand van een vaststaand iets, een kaartje te maken. Ik moet ook zeggen, dat ik deze kaart geloof ik in een kwartiertje in elkaar gezet had. Ideaal dus voor snelle kerstkaarten 🙂

En dit is dan mijn uitwerking van deze sketch. Heb voor deze kaart dat leuke Designer Series Paper gebruikt, welke je deze maand nog gratis kunt krijgen in de Sale-a-Bration periode. ( bij aankoop van elke 60 euro aan Stampin’Up! artikelen, mag je iets gratis uitzoeken uit de speciale Sale-a-Bration gids ) Dit dessinpapier is gewoon superleuk. Niet alleen de voorkant ( met de leuke figuurtjes van de ijsbeer en pinguïn, maar ook de achterkant is gewoon super gaaf. En dan in combinatie met het bijpassende cardstock, heb je snel wat leuks gemaakt. Zelfs met bijna niets gestempeld… tja, ik kan het wel… 😉
Want degene die me kennen…. weten dat ik zelden een kaart maak met bijna alleen dessinpapier.

Gebruikte materialen

Hieronder zie je de materialen die ik gebruikt heb. Heb je interesse, laat het me weten, en ik bestel het graag voor je mee.

StempelsFantastische Feestdagen
InktJust Jade, Fresh Freesia, Stazon Jet Black
CardstockMisty Moonlight, Fresh Freesia
PonsenCirkelpons 2 1/2 inch en 2 1/4 inch, Banner Triple
DSPPenguin Playmates 
OverigBlending Brushes

Geen opmerkingen :

Een reactie posten