25 aug 2021

Bloghop Stempelschatten - sketch

Welkom vandaag bij de Bloghop van de groep Stempel Schatten. Een bloghop voor alle “verborgen en Vergeten” schatten die Stampin’Up! heeft. Met uiteraard elke maand een thema of onderwerp. Sommige sets zijn zo geweldig, maar zie je veels te weinig…. en daar willen we uiteraard iets aan doen. 🙂

Sketch

Vandaag hebben we als thema onderstaande sketch. Dit is toch altijd erg leuk en gemakkelijk, om een kaartje te maken n.a.v. een sketch. Zeker als je even geen inspiratie hebt.

En dit is dan mijn uitwerking… Het is volgens mij redelijk gelukt om de kaart op de sketch te laten lijken.

Heb ook weer gezocht naar een stempelset die je dus heel weinig ziet… het is dus de Art Gallery stempelset geworden. Het is zo’n geweldig leuke set, zo jammer dat je die zo weinig ziet. Hoop er met dit kaartje een beetje verandering in te brengen.

Het is een zogenaamde 2 step stempelset. De eerste laag van de bloem heb ik met Blushing Bride gestempeld, en de tweede laag met Calypso Coral. Heb er deze keer wel met de markers de inkt op de stempel aangebracht, omdat de steeltjes en blaadjes ook zo gestempeld zijn. Dit vond ik qua kleur mooier uitkomen. Uiteraard heb ik hier wel de Stamparatus ( stempelhulp ) bij gebruikt. Zo kun je eventueel 2x stempelen als de eerste laag niet genoeg is.

Verder heb ik wel nog met de Aquarel potloden de bloemen en blaadjes wat accent gegeven. Zo leeft de bloem nog wat meer.

De rechthoek heb ik eerst met de Ornate flower embossing mal bewerkt, en de randen beinkt met Calypso Coral. Zo valt de Stitched Oval in het midden beter op.
Verder de kaart opgebouwd, met de sketch als voorbeeld.

Gebruikte materialen

Hieronder zie je de materialen die ik gebruikt heb. Heb je interesse, laat het me weten, en ik bestel het graag voor je mee.

StempelsArt Gallery
InktCalypso Coral inkt + marker, Blushing Bride marker, Soft Suede marker
CardstockMisty Moonlight, Calypso Coral, Blushing Bride
StansenStitched Shapes Framelits
Embossing malOrnate Flower 3D embossingmal
OverigBlending Brush, aquarel potloden, Rhinestones

Geen opmerkingen :

Een reactie posten