28 jul 2021

Bloghop Stempelschatten - Zomer

Welkom vandaag bij de Bloghop van de groep Stempel Schatten. Een bloghop voor alle “verborgen en Vergeten” schatten die Stampin’Up! heeft. Met uiteraard elke maand een thema of onderwerp. Sommige sets zijn zo geweldig, maar zie je veels te weinig…. en daar willen we uiteraard iets aan doen. 🙂

Zomer

Vandaag hebben we als thema zomer… tja, dan kun je veel kanten op.. vakantie, zon, zee, water… maar natuurlijk kun je ook kijken wat er in de zomer allemaal groeit en bloeit… Hortensia’s zijn er hier 1 van. En aangezien je deze stempelset de laatste tijd bijna niet meer voorbij ziet komen, vond ik het juist leuk om deze set te gebruiken. En moet toegeven dat ik deze eigenlijk ook nog helemaal niet gebruikt had ( behalve 1 klein tekstje.. ) Dus dit was de perfecte set om hier wat mee te maken.

Vond het ook leuk om er eens een andere maat kaart mee te maken, dus ben aan de slag gegaan met een mini slimline kaart.

Heb eerst een achtergrond gestempeld met de hortensia bloemen. Voor de bloemen heb ik eerst de vulling gestempeld ( door met de blending brush de 2 kleuren paars en de 2 kleuren groen aan te brengen op de stempel voor het stempelen. Hierdoor krijg je een meer subtiel kleurverloop. ) Daarna de omlijning gestempeld met zwarte inkt. Over de achtergrond heb ik een stuk vellum geplakt, waar de onderkant van gescheurd is. Hierop, 2 kleine labeltjes met de tekst eroverheen. Hierdoor zwakt de achtergrond wat af en komen de labeltjes net wat beter uit.
Als detail een paar hortensia bloemetjes uitgestanst. Hierdoor kun je het vellum ook “onzichtbaar” bevestigen op de kaart. Aangezien deze natuurlijk alleen maar vastgeplakt zit onder de labels.

Gebruikte materialen

Hieronder zie je de materialen die ik gebruikt heb. Heb je interesse, laat het me weten, en ik bestel het graag voor je mee.

StempelsHemelse Hortensia
InktStazon Jet Black, Fresh Freesia, Shaded Spruce, Old Olive, Magenta Madness
CardstockFresh Freesia, Shaded Spruce, Old Olive, Magenta Madness, Vellum, Basic White
PonsenEssential tag pons, Banners pick a Punch
StansenHydrangea dies
OverigBlending Brushes, Rhinestone Basic Jewels

Geen opmerkingen :

Een reactie posten