2 jun 2021

Stempelschatten bloghop - Kinderkaarten

Welkom vandaag bij de Bloghop van de groep Stempel Schatten. Een bloghop voor alle “verborgen en Vergeten” schatten die Stampin’Up! heeft. Met uiteraard elke maand een thema of onderwerp. Sommige sets zijn zo geweldig, maar zie je veels te weinig…. en daar willen we uiteraard iets aan doen. 🙂

Kinderkaarten

Vandaag is het thema Kinderkaarten. Tja, dat bleek toch nog wel wat stof tot nadenken… want tja, echt veel kinder gerelateerde stempels die ook nog een stempelschat moet zijn, had ik niet. Maar na lang nadenken, zag ik toch die leuke walvis pons liggen… Daar moet toch wel een leuk kinderkaart mee te maken zijn.

en in combinatie met een paar andere stempels kom je dan toch wel een heel eind toch?
De walvis is eerst uit gewoon Whisper White cardstoch geponst, en daarna bestempeld met een leuke achtergrond stempel uit de stempelset Tasteful Touches met Gray Granite inkt. ( ook een kleur inkt die ik eigenlijk bijna nooit gebruik ) Ook de randjes wat aangezet met de inkt, zodat je er ook wat diepte in krijgt. Voor het strookje aan de onderkant van de walvis heb ik Smokey Slate inkt gebruikt. En kwam ook nog een wiebeloogje tegen.. vond dat wel erg leuk passen op deze walvis. Maakt het gelijk een stuk liever. 🙂

Voor de achtergrond op de kaart heb ik de Birch stempelset gebruikt met Pool Party inkt. Hierdoor lijken het net golfjes op het water.
En voor de tekst op de kaart wilde ik perse een leuke Nederlandse tekst gebruiken. En kwam toen deze Dikke Kus tegen op de stempelset Hemelse Hortensia. Perfect!

Linklijst

Om verder te hoppen, klik op de naam onder mijn naam, Nina Janssen- De Stempelolifant in onderstaande lijst. Dan kun je alles bekijken. Heel veel plezier ermee!

Gebruikte materialen

Hieronder zie je de materialen die ik gebruikt heb. Heb je interesse, laat het me weten, en ik bestel het graag voor je mee.

StempelsBirch, Tasteful Touches, Hemelse Hortensia
InktWhite craft inkt, Gray Granite, Pool Party, Smoky Slate, Bermuda Bay, Stazon Jet Black
CardstockGray Granite, Pool Party, Bermuda Bay, Whisper White, Sahara Sand
PonsenWhale pons, Essential Tag pons
OverigOrnate Floral Embossingmal, wiebeloogje
LintLinen Tread

Geen opmerkingen :

Een reactie posten