20 mei 2021

Uit de oude doos...

Ik was vorige week mijn stempelkast aan het reorganiseren, en kwam daarbij weer mijn verzameling stempels tegen van onder andere Hero Arts, Penny Black en nog veel meer moois… Toen bedacht ik me dat die toch ook weer eens een keertje inkt mogen zien. Dus heb ik besloten om vanaf nu een poging te doen, om elke week een oude stempel te gebruiken voor een kaart…. Vandaar ook het thema “uit de oude doos”

En om te beginnen heb ik vandaag een stempelset van Hero Arts gebruikt, Peeking Posies.

Heb 2 bloemen uit deze set gebruikt, en er gelijk maar 2 kaartjes mee gemaakt. 🙂

Tijdje geleden heb ik ook een proefsetje met dots van Aquarelverf van Daniel Smith gekocht. Die heb ik nu dan ook gebruikt, om de stempels in te kleuren. En moet zeggen, het is wel erg fijne aquarelverf.

Voor de eerste kaart heb ik een stukje oud DSP met een embossingfolder bewerkt, waarna de opstaande delen lichtjes gekleurd is met groene inkt.
En op het uitgestanste labeltje heb ik met dezelfde kleur inkt, een achtergrond gestempeld uit de set Quiet Meadow. Is echt mijn favoriete stempel op dit moment. Kun je echt overal bij gebruiken.:-)

Ook op deze kaart heb ik de bewuste stempel gebruikt voor de achtergrond. En puur toeval, de nieuwe kleur Fresh Freesia past perfect bij de kleur lila die ik gebruikt had voor het inkleuren van de bloem. En deze past dus ook supergoed bij Night of Navy.

En zo zie je maar weer… een combi van oud en nieuw…. kun je helemaal happy van worden, toch? Ik in ieder geval wel.
Dus volgende week ga ik weer een greep uit mijn kast doen, en zien wat we daar dan weer van gaan maken.

Gebruikte materialen

Hieronder zie je de materialen die ik gebruikt heb. Heb je interesse, laat het me weten, en ik bestel het graag voor je mee.

Oude doos stempelHero Arts Peeking Posies
StempelsQuiet Meadow, Samen Sterk, Natuurlijk voor Altijd
InktMossy Meadow, Soft Seafoam, Fresh Freesia, Stazon Jet Black
CardstockOld Olive, Soft Seafoam, Night of Navy, Fresh Freesia
PonsenDelightful Tag Topper punch
EmbossingfolderOrnate Floral 3D
DSPoud velletje, onbekende serie
LintWell Suited Twine Night of Navy
OverigDaniel Smith aquarelverf, Rhinestone Jewels, enamel dots

Geen opmerkingen :

Een reactie posten