26 apr 2021

You're too kind

Vandaag laat ik jullie een kaartje zien die ik gemaakt heb met behulp van een sketch. Met een paar vriendinnen maken we elke maand een kaartje, welke we dan ook opsturen. Aangezien een kaartje per post toch altijd superleuk is om te ontvangen.

Sketch

Deze maand hadden we dus een als thema onderstaande sketch.

En dit is dan het kaartje die ik gemaakt heb.

Ben weer aan de slag gegaan met die geweldige leuke kleurencombi, waar ik het kaartje van afgelopen zondag ook mee gemaakt heb. En uiteraard heb ik nu ook weer een paar nieuwe stempelsets gebruikt.

Als eerste de achtergrond, die is gemaakt met de smashing techniek. Dus door wat inkt aan te brengen op een transparant sheetje, natspuiten, en dan afdrukken op je watercolor paper. Dit net zo lang doen, met tussentijds drogen, totdat je tevreden bent. Nog een paar afdrukken met die geweldige tekststempel uit de stempelset Quiet Meadow. De randjes beinkten met de Crumb Cake inkt, en dan is de achtergond gewoon klaar.

De vlaggetjes zijn gemaakt door een paar strookjes Crumb Cake cardstock met de “Banners pick a punch” te ponsen. Sommige ook even bestempelen, en de randjes beinkten.

De bloemen en blaadjes komen uit de nieuwe stempelset Flowers of Friendship. Ook weer zo’n geweldige set, met een bijpassende pons.

En zo heb je weer een kaartje klaar… Maken jullie ook vaak kaarten met een sketch? Ik blijf het altijd een leuke manier van kaarten maken vinden.

Gebruikte materialen

Hieronder zie je de materialen die ik gebruikt heb. Heb je interesse, laat het me weten, en ik bestel het graag voor je mee.

StempelsQuiet Meadow, Flowers of Friendship
InktCrumb Cake, Blushing Bride, Mint Macaron, Daffodil Delight, Stazon Jet Black
CardstockCrumb Cake, Blushing Bride, Mint Macaron, Daffodil Delight, Watercolor paper, Whisper White
PonsenBanner Pick a Punch, Flowers & Leaves
OverigRhinestone Basic Jewels

Geen opmerkingen :

Een reactie posten