4 apr 2021

You are the Best

Vandaag laat ik hier een kaartje zien, die ik gemaakt heb nadat ik een Youtube filmpje bekeken had van Ilse Hoekstra.
Ik wilde dus ook eens uitproberen of gewoon de inkt van Stampin’Up! ook zo zou reageren met alcohol als goede aquarelverf.
En zoals je ziet, is het me wel gelukt… alhoewel ik wel denk dat als je goede aquarelverf hebt met veel pigment het wel beter lukt. Misschien ook wel als je de refill inkt gebruikt van Stampin’Up! Bedenk ik me nu eigenlijk… mmmm geloof dat ik nog een poging moet gaan wagen… dus wordt vervolgd. 🙂

Heb voor deze kaart dus behoorlijk wat stempelsets gebruikt… niet schrikken… het zijn er zelfs 8 deze keer…
Een sterretje uit de ene set, het streepje ( steeltje ) uit de andere… enz…
Zal hieronder in het overzicht ook even vermelden welke stempel ik daarvan gebruikt heb.

InktJust Jade, Misty Moonlight, Stazon Jet Black
CardstockJust Jade, Misty Moonlight, Watercolor Paper
PonsenConfetti Flowers Border
Overigaquarelpotloden, wit potlood, zwart potlood, Alcohol 70%
StempelsFloral Essence (steeltje ), Field of Flowers (kleine bloemetjes), Tasteful Touches (grote bloem), Hey Birthday Chick (tekst en confetti ), Textured Essentials (Vierkantjes en linnen structuur), Pretty Perennials (bloemetjes hart ), Very Versaille(tekst achtergrond), Borders to Backgrounds (sterretjes rand)

Geen opmerkingen :

Een reactie posten