18 apr 2021

Viooltjes

nieuwe catalogus

Vandaag is het tijd om jullie al wat nieuws te laten zien uit de nieuwe jaarcatalogus die op 4 mei 2021 live gaat. 1 van de stempelsets die ik gelijk super leuk vond, zijn de viooltjes stempels met de bijpassende dies. Deze is er zelfs in het Nederlands, met wel erg leuke teksten. Tja, ben nu eenmaal gek op viooltjes, dus deze bundel moest zeker komen. Gelukkig konden we deze set ook al preorderen, dus ben ik er mee aan de slag gegaan om al wat voor jullie te maken.

Het was nog even puzzelen qua inkt kleuren, maar uiteindelijk wel een leuke kleurencombi kunnen maken.

Voor dit kaartje heb ik eerst een stukje beinkt op de achtergrond met 2 kleuren groen. ( door het andere deel van de achtergrond af te dekken met een printerpapiertje, kun je een leuke gescheurde rand creƫren. Ook daar nog wat druppels en achtergrond tekst overheen gestempeld, om het wat meer leven te geven.

1 groot en 1 klein viooltje gestempeld en uitgestanst, samen met 2 blaadjes. De tekst “Geluk zit in een klein kaartje” zit ook in deze stempelset. Deze is gestempeld en met wit embossingpoeder bewerkt op een zwart strookje cardstock.

Alles verder op de kaart geplakt, waarbij het grote viooltje met dimensionals, voor wat meer diepte op de kaart. Een paar kleine gele bloemetjes erbij, met een pareltje in het hart, maakt de kaart verder af.

StempelsVrolijke viooltjes, Quite Meadow
InktCalypso Coral, Petal Pink, So Saffron, Daffodil Delight, Old Olive, Pear Pizzazz, Early Espresso, Crumb Cake, Soft Suede,  Versamark ink
CardstockCalypso Coral, Basic Black, watercolor paper, Daffodil Delight
Ponsenklein bloemponsje
StansenPansy
OverigRhinestone Jewels, wit embossingpoeder

Geen opmerkingen :

Een reactie posten