11 apr 2021

nog een paar oude kaartjes...

tja, dan ben je aan het opruimen, en kom je een paar kaarten tegen die ik echt al een tijdje geleden gemaakt heb, maar nog niet heb laten zien hier.

Kleurencombi

Het was n.a.v. een kleurencombi die ik op pinterest gevonden had.
Soft Suede, Early Espresso, Peekaboo Peach ( een oudere incolor kleur ) en als accent goud.

Voor deze kaarten heb ik eerst een A4 vel beinkt met deze kleuren, Direct to Paper. Dus direct met het inktkussen over het papier wrijven. Zo krijg dus die vegen, van licht naar donker. Als accent ook nog met goud stempelen, of juist de randen ook aanzetten met goud. ( zie de kaart met de vlinder en de grote bloem. )

Dit vel papier, kun je dan heel gemakkelijk in stukken snijden, en zo op verschillende kaarten gebruiken.

Voor deze kaart een smalle strook gebruikt van de zelfgemaakte achtergrond, waar dan ook aan de randen de gouden inkt aangezet is. Dit is op de foto slecht te zien, maar in het echt, schittert het je tegenmoet.

Voor deze kaart, is de achtergrond van de kaart uit het zelfgemaakte achtergrond papier. Ook hier zijn de randen aangezet met de gouden inkt. Net als de tak die links beneden gestempeld is. Ook de vlinders zijn met dezelfde inkt gestempeld.

Voor deze kaart is de achtergrond ( nogmaals uit het bewerkte achtergrond vel ) bestempeld met een tekst in goudkleurige inkt. Dit geeft ook een heel mooi effect.

Geen opmerkingen :

Een reactie posten