28 mrt 2021

Enjoy the Moment

Vandaag laat ik jullie mijn kaartje zien, die ik gemaakt heb voor de Happy Mail Swap van de facebookgroep Online Stampin’ Party NL.

Je krijgt dan een werkbeschrijving van een kaart, die je moet gaan maken, en versturen naar 1 persoon waar je aan gekoppeld wordt. Zo krijg je zelf ook een kaartje terug. Erg leuk altijd om daar aan mee te doen.
Deze keer is het kaart, waar een bijpassende boekenlegger in past.

Zo heb ik voor deze kaart eens een paar velletjes DSP gebruikt, die ik al heel lang had liggen…. werd tijd om dat op te maken… en vond ik ook heel goed passen bij de stempelset, Enjoy the Moment, die ik wilde gebruiken. Voor de voorkant heb ik een collage gemaakt van de verschillende zaaddozen, gestempeld met zwart op Crumb Cake cardstock, en accenten gezet met een wit potlood. Zo krijg je er gelijk wat meer diepte in.

Voor de binnenkant heb ik het eenvoudig gehouden, door gewoon een paar zaaddozen te stempelen met de Crumb Cake inkt. Zo maak je de binnenkant gelijk een stukje gezelliger. 🙂

En hier zie je de boekenlegger van dichtbij. Verder bijpassend gemaakt bij de kaart.

Geen opmerkingen :

Een reactie posten