16 jan 2021

Creatieve Harten bloghop - Celebrate Sale-a-Bration

Dank je wel weer dat je langs komt vandaag op mijn blog. Het is weer tijd voor de maandelijkse bloghop van de Creatieve Harten.

Dank je wel weer dat je langs komt vandaag op mijn blog. Het is weer tijd voor de maandelijkse bloghop van de Creatieve Harten.

Sale-A-Bration

Deze keer zijn we aan de slag gegaan met onze favoriete set uit de Sale-A-Bration gids. Eigenlijk heb ik meerdere favorieten, want tja, wie kan die ezeltjes weerstaan…. Maar heb toch maar besloten om aan de slag te gaan met die geweldige set Designer Series paper en stempelset Berry Blessings. Oke, je moet wel in een keer voor 120 euro een bestelling doen, maar dan heb je wel wat.. ( en zeg nou zelf, qua artikelen in de nieuwe voorjaarsgids is dat geen probleem toch? Staat weer zoveel leuks in deze keer. )

Ik ben deze keer weer met aparte kaartvorm aan de slag gegaan. Patroon van deze kaart heb ik al eens eerder gedeeld, kijk hier maar eens.
Het dessinpapier en die stempels zijn gewoon supergaaf, je krijgt er toch gewoon zin in om die bessen op te eten, toch?

Ook heel benieuwd wat de rest van ons team gemaakt heeft?

Om verder te hoppen, klik op de naam onder mijn naam, Nina Janssen- De Stempelolifant in onderstaande lijst. Dan kun je alles bekijken. 🙂

groetjes

Stempels157613 Berry Blessings Stamp Set + Berry Delightful Designer Series Paper ( SAB)
InktNight of Navy, Pacific Point, Garden Green, Shaded Spruce, Stazon black
CardstockNight of Navy, Pacific Point, Garden Green, Whisper White
Stansen152886 Tasteful Labels
PonsenDelightful Tag Topper punch
OverigCrinkled Seam Binding Ribbon Whisper White

Geen opmerkingen :

Een reactie posten