6 sep 2020

Stampin'Up! meets.... olifanten

Vandaag een snel kaartje, omdat ik mijn nieuwe stempel wilde uitproberen.
Ik vond deze leuke olifantenstempel ( en nog 2 andere uit dezelfde serie ) laatst bij Purple Onion Designs en had gelijk zoiets van… die MOET ik hebben… als olifanten gek….

ik had al een foto op instagram gepost, dat ik de stempels binnen had… en er waren best wel wat reacties op gekomen. Heel begrijpelijk want ze zijn gewoon super gaaf. 🙂

En uiteraard gelijk even geprobeerd om er een kaartje mee te maken. Het kleuren van de olifant heb ik ook erg snel gedaan.. niet helemaal tevreden.. blijft toch lastig om een grote open figuur goed in te kleuren met de Blends.

De rest van het kaartje redelijk simpel gehouden, zodat de olifant echt de blikvanger is op de kaart. Als enige dus een smal strookje Cherry Cobbler cardstock, en 3 kleine woodveneer sterretjes. Deze heb ik wel eerst nog gekleurd met de Cherry Cobbler blends stift. Werkt perfect.

De tekst Sending Jumbo Hugs komt uit dezelfde stempelset van de olifant. De rest van de stempels op de achtergrond zijn dus van Stampin’Up! Tasteful Touches.


Geen opmerkingen :

Een reactie posten