15 aug 2020

Creatieve Harten bloghop - Favo Sketch

Dank je wel weer dat je langs komt vandaag op mijn blog. Het is weer tijd voor de maandelijkse bloghop van de Creatieve Harten.

Dank je wel weer dat je langs komt vandaag op mijn blog. Het is weer tijd voor de maandelijkse bloghop van de Creatieve Harten.

Favo Sketch

Vandaag dus met als thema je favoriete sketch. Tja, die heb ik eigenlijk helemaal niet. Maar het is wel altijd een favoriet om met een sketch te werken. Vind ik heerlijk om daar lekker op los te gaan… Dus niet alleen als ik weinig inspiratie heb, maar het is gewoon een leuk startpunt om mee te beginnen. En vaak wordt het dan toch heel anders.. Dat is juist het leuke eraan.

Nu moet ik wel toegeven, dat het deze keer, we super handig was… want tja, wat is het toch warm de hele tijd.. ik had echt geen puf om met 30+ graden in mijn hobbykamer te freubelen. Gelukkig was het vanavond een beetje koeler, dus dacht laat ik toch eens een poging wagen om nog een kaartje te maken. Als uitgangspunt heb ik deze keer een kaart gepakt die ik een tijd geleden al gemaakt had, hij staat nog niet op mijn blog. Maar heb ik wel al laten zien op Facebook en Instragram.

En zowaar, het lukte ook nog… Had het mezelf ook nog gemakkelijk gemaakt, door een kleuren combi op te zoeken op Pinterest… Dus hoefde ik deze keer alleen maar de stempels uit te zoeken die ik wilde gebruiken.

Vind dat vogeltje zo ontzettend schattig.. .en deze tekst, is toch gewoon geweldig?

De achtergronden van het Misty Moonlight en Just Jade cardstock heb ik lichtjes bestempeld met een stempel uit de set Textured Essentials. Zo leuk om zo een beetje structuur aan te brengen op je achtergrond.

En voor het stukje cardstock van Seaside Spray, heb ik meerdere bloemetjes uitgeponst uit dezelfde kleur en deze gewoon verspreid opgeplakt. Weer eens wat anders deze keer.

Inspiratie

Nou ik hoop dat jullie dit “snelle” kaartje leuk vinden, en hop maar snel door naar de volgende persoon in deze bloghop, voor meer inspiratie.

Uiteraard vinden we het allemaal erg leuk als je een reactie achter laat. 🙂


Geen opmerkingen :

Een reactie posten