17 sep 2019

Doosje met onderzetters

Vandaag laat ik jullie eens wat anders zien. Want een doosje met inhoud, maak ik toch echt niet zo heel vaak… beter zeggen… bijna nooit… 😉

Het patroon van dit doosje is dus zelf gemaakt met de Cricut. Hij heeft het echt super strak gerild, en gesneden. Ben er echt super blij mee, hoe goed hij snijdt. En ook erg leuk… de tekst Dank je wel, heb ik laten tekenen door de Cricut.

Cricut Maker

En aangezien ik sinds kort een Cricut Maker heb, ben ik daar ook lekker mee aan de slag gegaan. Want het leuke van dit apparaat is, dat je naast gewoon snijden, tekenen, dus ook kunt graveren. In dit geval op plexiglas. Zo heb ik dus een setje onderzetters gemaakt, met leuke bierquotes. En dat geeft natuurlijk het leukste in een zelfgemaakt doosje…. 🙂 Uiteraard zijn de materialen verder van Stampin’Up!

Hier zie je een beetje de onderkant van het doosje.

En hier zie je een overzicht van de onderzetters die ik gemaakt heb. Het zijn vierkanten van 10 x 10 cm, waar ik aan de achterkant gegraveerd heb. ( uiteraard in spiegelbeeld. ) Zo kun je ze dan ook gebruiken, en niet alleen voor de sier. 🙂

De leuke quotes heb ik allemaal op Pinterest gevonden.

Geen opmerkingen :

Een reactie posten