12 aug 2018

Get Well Soon

Vandaag een kaartje gemaakt voor een swap die we gehouden hebben in onze Stampin’Up! groep Creatieve Harten.
Voor een groepje van 6 of 7 personen moesten we een kaartje maken, en opsturen. Zo krijg je dan ook van dezelfde aantal een kaartje terug. Erg leuk om hier aan mee te doen, want zo krijg je lekker veel inspiratie terug.

Ik had me voor 4 groepen ingeschreven, dit is mijn kaartje voor 1 van de groepen. De andere 3 komen de komende 2 weken hier voorbij.

De eerste is dus gemaakt met de stempelset Apron of Love. Een erg leuke stempelset die je heel veelzijdig kunt gebruiken. Barbecue, bakken, of juist een leuke mannenkaart ( want ja, BBQ en mannen hoort wel zo’n beetje bij elkaar toch? 😉 ) Of juist een beterschap kaartje, waar ik zelf voor gekozen heb.

Eerst op aquarelpapier alle stempels afgedrukt met versamark en met witte embossingpoeder bewerkt. Daarna op een craftsheet de 3 kleuren inkt naast elkaar aangebracht. Dit een beetje natgespoten, en het velletje papier hierop gelegd. Een heel klein beetje verschuiven, zodat de kleuren een beetje in elkaar overlopen. Niet te hard, anders krijg je een bruin kleurtje… 😉
Tussentijds drogen, en eventueel herhalen, totdat je tevreden bent met het resultaat.

Voor de finishing touch, een smal strookje whisper white cardstock snijden, en hier de tekst op stempelen.  De deegroller en het hartje uitstansen en verhoogd opplakken op de kaart.

Het hartje is trouwens gewoon van stukje aquarelpapier uitgestanst en met de inkt direct to paper gekleurd. Hierdoor krijg je een heel intensieve kleur, en heb je eigenlijk zelf je gekleurd papier gemaakt.

 

Dank je wel weer voor het kijken op mijn blog, en tot de volgende keer.

Gebruikte materialen:

Geen opmerkingen :

Een reactie posten