3 jun 2018

Stampin’Up! NL demo’s bloghop #1

Vandaag weer een nieuwe bloghop, die helemaal in het teken staat van de Incolor kleuren. Dit keer met een aantal mede demonstratrices uit Nederland.

Elk jaar met de start van een nieuwe jaarcatalogus, komen er weer 5 nieuwe kleuren bij… ondanks dat we altijd weer van 5 kleuren afscheid moeten nemen, is het altijd een feestje.

Deze keer zijn dit de nieuwe kleuren. leuke frisse kleurtjes, ben er dus helemaal blij mee, maar dat zullen jullie wel begrijpen denk ik… 🙂

Mijn favoriete kleuren zijn tot nu toe de Call me Clover en de Blueberry Bushel. Maar dat zal jullie niet verbazen denk ik… blauw en groen… altijd goed toch? LOL. En wat ook leuk is, de kleur Mint Macaron is ook weer terug van weggeweest…. ( heeft toch wel zijn voordelen die grote kleurenwissel dit jaar. ) Want die kleur past ook super goed bij deze 2 kleuren.

Ik ben lekker aan het kliederen geweest met deze 2 Incolorkleuren, en heb ook gelijk 2 leuke nieuwe stempelsets gebruikt, de Love what you do stempelset en de Handwritten stempelset. Die laatste is een geweldig leuke achtergrond stempel.

Hieronder de lijst met alle deelnemers aan deze bloghop, wil je verder hoppen, klik dan op de link van Anne-Marie. En wil je nog meer zien… gisteren was er ook al een bloghop met hetzelfde thema. Klik hier voor meer inspiratie.

Groetjes Nina

Link:

Gebruikte materialen:

Geen opmerkingen :

Een reactie posten