5 aug 2017

Creatieve Harten Bloghop - Dat doe je zo.....

Hoi Allemaal,

Vandaag is het weer zo ver… de maandelijkse bloghop van ons team de Creatieve Harten.
Deze keer als thema Dat doe je zo….
Dus veel filmpjes, tutorials etc. Pak een kop koffie of thee ( of 2… ), en hop gezellig overal langs. Want ben bang dat je de nodige uurtjes nodig hebt, om alles te bekijken. En ga daarna gezellig aan de slag om het allemaal na te maken. Want dat is deze keer de bedoeling. Overal krijg je een uitleg hoe je het desbetreffende project kunt maken. Dat is toch super leuk, en dan maakt het niet uit dat het weer wat minder is….

Als het goed is ben je net vanaf het blog van Henrike Heikoop gekomen. En om de hele ronde af te gaan, klik je onderaan dit blogbericht op de banner.

Ik ben deze keer druk geweest met mijn hutkoffertje, om daar een werkbeschrijving van te maken. Als je het misschien nog kunt herinneren… heb ik deze een tijdje geleden ook al eens gemaakt. Eigenlijk zelfs 2 keer al. Dit is nu hutkoffer versie 3.0 ….. 🙂

De eerste versie is in 2011 al verschenen in het tijdschrift Kadoosjes, en zelfs op de cover… 😉

De tweede versie heb ik in 2014 gemaakt, destijds voor de Pinkies bloghop. Dat kun je hier nog even terug kijken.

En nu is versie 3 aan de beurt, met deze keer ook een werkwijze hoe ik deze gemaakt heb. Uiteraard is van versie 1 ook nog een patroon beschikbaar online. Zag dat je deze hier nog kunt terugvinden, voor de mensen die het tijdschrift niet ( meer ) hebben. Deze was namelijk een stukje groter.

Nu hoop dat mijn beschrijving een beetje duidelijk is, anders hoor ik het graag.

De werkbeschrijving kun je hier downloaden als een pdf bestand. Op de laatste pagina staat een tekening, hoe de basis eruit moet komen te zien. Deze is niet 100% op maat, het is meer als referentie.

Hier nog een paar close up foto’s van de zijkant en binnenkant.

Dank je wel weer voor het langs hoppen op mijn blog. Uiteraard vinden we het allemaal super leuk als je een reactie achter laat. En wat ik ook erg leuk zou vinden, is als je een berichtje achter laat als je het doosje ook daadwerkelijk gemaakt hebt n.a.v. mijn werkbeschrijving. Altijd leuk om te zien wat anderen ermee maken. 🙂

Nu kun je verder hoppen naar Danielle Bennenk door op onderstaande button te klikken. Mocht je tussentijds de weg kwijt zijn, onderaan dit blog bericht, staat het lijstje van alle personen die meedoen met deze bloghop.

 Gebruikte materialen:

Ben je het overzicht kwijt, hieronder staat iedereen in volgorde vermeld. Zo kun je altijd zo nog even terug naar je favoriete tutorial/filmpje.

  1. Caroline van der Straaten
  2. Angélique Nederpel
  3. Jolan Meurs
  4. Miranda Boels
  5. Carola Gillich
  6. Henrike Heikoop
  7. Nina Janssen   <<< Hier ben je nu!!!!
  8. Danielle Bennenk
  9. Diana van Otterlo
  10. Sandra Korten

 

Geen opmerkingen :

Een reactie posten