23 jul 2017

Thank you kaartjes

Vandaag geen Scrap Sunday op mijn blog, aangezien ik deze week niets gemaakt heb, wat ik hiervoor zou kunnen gebruiken. Ben wel creatief bezig geweest… maar dat was voor andere dingen die ik nu nog niet kan laten zien hier.

Maar heb wel gisteren nog een paar thank you kaartjes gemaakt. Ik had weer voor een aantal personen een bestelling gedaan. Uiteraard wil ik daar altijd wel een leuk kaartje, label of ander iets bij doen. Deze keer werd het een kaartje.. nadat ik ter inspiratie een filmpje gezien had van Jennifer McGuire.

De achtergrond is gestempeld op vellum, en bewerkt met wit embossingpoeder. Daarna is de achterkant van het vellum met 3 kleuren inkt bewerkt. Dit schijnt dus door naar de voorkant op een subtiele manier.
Verder het kaartje op een witte kaart geplakt en de leuke vogel set weer eens uit de kast getrokken. Blijft toch een super leuke set.
En omdat ik het vogeltje toch wel erg leuk vind… komt er komende week nog een keertje een vogeltje langs gevlogen… 🙂 Dus hou het hier maar even in de gaten…

Groetjes Nina

 

Wil je ook een keert een leuk kaartje krijgen… 😉 Eind van de maand, op vrijdag 28 juli 2017  gaat er nog een verzamel bestelling de deur uit. Waarbij je dus geen verzendkosten betaald bij ophalen bij mij thuis.
( Uiteraard kun altijd een losse bestelling doen, maar dan zijn de verzendkosten voor eigen rekening. )

Want dan kun je ook nog profiteren van die extra actie.
Bij elke bestelling van 60 euro krijg je een kortingsbon van € 6,– van Stampin’Up! Die je in de maand augustus in kunt leveren op je bestelling. Altijd leuk toch?

 Gebruikte materialen: 

Geen opmerkingen :

Een reactie posten