1 jul 2017

Creatieve Harten Bloghop - 100% Nederlands

Vandaag is het weer tijd voor onze maandelijkse bloghop.
Deze keer hebben we Janneke de Jong gevraagd om mee te doen met onze bloghop. En haar kennende.. zal het weer super geweest zijn, wat ze gemaakt heeft. Ze heeft zo’n eigen stijl… 🙂

En het thema van deze maand is 100% Nederlands. Want ja, we hebben natuurlijk wel wat te vieren nu er zowaar 6 stempelsets in het Nederlands in de nieuwe catalogus staan.
2 oudere sets, die reeds vorig jaar er ook in stonden, maar zowaar 4 nieuwe sets.

Bij sommige zijn bijpassende stansen of ponsen te verkrijgen.


Ik vond het nu wel lastig om een favoriet uit te kiezen… mede ook doordat ik met mijn meest favoriete set, laatst al een kaartje gemaakt heb. Heb daarom maar voor een onderwerp gekozen, wat natuurlijk ook echt “Typical Dutch” is….. FIETSEN……..

Uiteraard heb ik er een tekst bij gestempeld uit die geweldig leuke set Voor elke gelegenheid. Daar zitten super leuke teksten bij.. niet alleen leuk voor in je planner, maar ook super voor op een kaart.

Uiteraard in de standaard kleuren rood, wit en blauw met een vleugje koper. De kaart verder heel simpel gehouden, door op de achtergrond alleen een frame te plakken, in dezelfde kleur als de kaart. Zo komt de fiets nog beter tot zijn recht. En zeg nou zelf… die is toch super, en voor allerlei gelegenheden te gebruiken! Als je wilt weten wat ik allemaal gebruikt heb bij deze kaart, dan kun je onderaan dit blogbericht het lijstje vinden.

Nu is het weer tijd om door te hoppen naar Jolan. Weet zeker dat daar ook weer iets supers te zien is. Uiteraard vinden we het ook leuk als je een reactie achter laat, wat je van al onze projecten vind. En hoe je de nieuwe Nederlandse stempelsets vind….

 


Gebruikte materialen:


De volgorde van onze bloghop, mocht je de weg kwijt zijn… 😉

 1. Caroline van der Straaten
 2. Janneke de Jong
 3. Nina Janssen  — Hier ben je nu —
 4. Jolan Meurs
 5. Carola Gillich
 6. Monique de Kok
 7. Danielle Bennenk
 8. Sandra Korten
 9. Daniëlle Kassing
 10. Henrike Heikoop
 11. Angélique Nederpel
 12. Leoni Geertsema
 13. Dominique Bergen

 

Geen opmerkingen :

Een reactie posten