10 jun 2016

Potjes vol met liefde....

Vandaag laat ik jullie een paar voorbeeldjes zien, die gemaakt zijn met de Jar of Love stempelset. Vandaar mijn vrije vertaling hiervan: Potjes vol met liefde.. vond dat wel erg leuk klinken. 😉

Het leuke van deze 3 kaarten dat ik als uitgangspunt dezelfde sketch gebruikt heb, en als basis zwart- wit met een beetje kleur. Hierdoor heb je toch snel een serie kaarten gemaakt, maar toch zijn ze alle 3 verschillend.

sketch

Ik heb even voor jullie voor het gemak de sketch uitgetekend. Zo eenvoudig is de basis dus… 😉

De eerste kaart die ik hiermee gemaakt heb, is deze met de kleur Melon Mambo. Bij de bloem lijkt het net dat er 2 kleuren inkt gebruikt zijn, maar voor de achterkant van de bloem is gewoon eerst de stempel 1x afgestempeld op een kladblaadje, voordat ik de daadwerkelijke afdruk maakte. Hierdoor krijg je juist de gradaties in kleur. En zo zie je maar, met 1 kleur inkt ( naast het zwart uiteraard ) kun je heel veel kanten op.

Jar of Love-Melon Mambo-Nina Janssen

 

En voor de tweede kaart, heb ik een nieuwe InColor kleur gebruikt, Emerald Envy. Is echt een van mijn favoriete kleuren uit deze serie.

Jar of Love-Emerald Envy-Nina Janssen

Wilde hier juist bewust de rechthoek in het midden van het gekleurde cardstock doen, en de achterkant juist wit. Daardoor heb ik voor de achterkant de 2 stukken Whisper White bewerkt met 2 verschillende embossingmallen. Dat geeft een erg leuk textuurtje aan de kaart. En omdat ik toch nog een beetje wilde stempelen, heb ik die gestreepte banner, gestempeld met een stempel uit de set Gorgeous Grunge, en deze naderhand uitgeknipt. De bloemen zijn hier op dezelfde manier opgebouwd als de vorige kaart.

En als laatste kaart eentje met de kleur Peekaboo Peach. Ook een van de nieuwe kleuren InColors van dit jaar. Een erg leuke frisse kleur.

Jar of Love-Peekaboo Peach-Nina Janssen

Bij deze kaart wel nog een extra stempelset gebruikt, Kinda Eclectic. Zo is het toch net een beetje meer aangekleed.

En hier zie je ze dan alle 3 naast elkaar… Welke is jouw favoriet?

overzicht jar of love-Nina Janssen

Groetjes Nina

Gebruikte materialen: 


 

Geen opmerkingen :

Een reactie posten